Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Že si kúpou lacného Canonu "vsadil na zlého koňa"standavfr píše:Awwa ???? a co tím chtěl básník říci?
Ganec píše:Ako vieš, že je to fajn foťák?Fidko píše:760D je fajn fotak a ma v podstate vsetko co od fotaku potrebujes. Alternativou su potom bazarove 7D (odolnejsie telo, lepsi a vacsi hladacik, takmer dokonale ovladanie a podobne), pripadne 60D.
Ak je taký fajn, tak:
- prečo ju na dreview kritizovali za nepresné ostrenie (a s tým súvisiaci chýbajúci microadjustment)
- prečo si ty sám vymenil 60D (ktorá je podobná) za 7D?Tak prečo sa vôbec zamýšľaš nad zrkadlovkami, keďže s nimi sa fotí úplne inak ako s inými foťákmi?kofola2 píše:Rád bych pořídil foťák s kterým fotit bude potěšení a ne utrpení![]()
Akurát nedávno som písal o utrpení so 760D vo vedľajšej diskusii: viewtopic.php?f=1902&t=1179831&p=11385343&hilit=+760d#p11385343
-- 11. 12. 2016 15:05 --
No 760D fakt nie je podobna 60D. 60D ma historicky zaostrovaci system a stary snimac. 7D som si kupil kvoli telu, ergonomii a hladaciku.V súčastnej dobe asi Panasonic Lumix DMC-G7 + 12-60 mm Power O.I.S. černýkofola2 píše:Co byste si vybrali vy. Při cenovém limitu do 20 tis za komplet
Nemá síce APS-C snímač - teda nespĺňa všetky tvoje požiadavky - ale to nespĺňa žiaden z tých, čo si tu vymenoval.
Ale poskytuje najviac možností a najuniverzálnejší rozsah.
-- 11. 12. 2016 15:08 --
Najlepší (skladnejší a novší) by bol asi Panasonic DMC-GX80, ale do 20 sa už s týmto objektívom asi nevojde
(ani som nevidel, že by sa s ním predával)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků