Ty jseš fakt ubožák, kdo o své značce nelže jako ty tak na ní kydá? Nech se vyšetřit.
-- 28. 1. 2016 17:48 --
...s tvým fotografickým umem kohokoliv označit za neschopného chce úplnou ztrátu sebereflexe, což splňuješ dokonale.
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
tak nikto bežne nefotí .. len dôchodcovia, ktorí nevidia na blízkoSTigre píše: S foťákem v předpažených pažích
A s priehľadovým hľadáčikom/zrkadlovkou sa vari dá? Ako inak ako cez displej sa u nich dá skontrolovať záber po odfoteníSTigre píše:Chvíli jsem měl také Panasonic GF2 .. na slunci se s tím opravdu fotit nedalo
Nevysvetlí, lebo ja tie hľadáčiky poznám:reign píše:Gancovi hledáček nevysvětlíš
STigre píše:janfran: Canon G16 výklopný displej nemá (bohužel).
Ganec píše:Melancholický Trol: tie staré kompakty, ktoré mám v historickej zbierke (používal som ich do roku 2009) už nepoužívam, lebo sú pokazené (to je rozdiel od reigna, ktorý menil značky kvôli nespokojnosti).
Všetky kompakty čo som mal odišli po mechanickej stránke (hlavne zoom: Fuji/Sony); u Sony sa už nedá nabiť ani baterka, Casio mi spadlo na zem a odvtedy preexponováva (preto tak kritizujem prepaly); Minoltu som nechal otcovi (kdyby náhodou), no u nej pre zmenu nedrží kryt na baterky.
Proste kompaktom už neverím.
A ich vyzoomovanie (+ zazoomovanie pri vypínaní) ma neskutočne zdržuje.
reign: ty nie si kritický .. ty si neschopný.
Takto kydať na svoje bývalé foťáky dokážeš asi fakt len ty.
Keby si sa aspoň sťažoval na skutočné chyby foťáku...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků