Zrcadlovka ve Vánočních slevách?

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod cport 13. 1. 2015 23:21

reign píše:
cport píše:Reign: Potreby objektivu jsou subjektivni. Osobne by mi prisla 85mm tak nejak redundantni k 70, 77, 100, ale to si musi kazdy rozhodnout sam. Ale s tou cca 24/1,4 mas pravdu.

-proto jsem napsal velkým že pro MNE (ne že na sebe nahlížím jako na velikána)
-nepsal jsem 24/1,4 ale 23/2 - to první umí třeba Fuji, ale za hrozný ranec, to druhé Leica za ještě větší ranec, takže nejpříhodnější APS-C širokáč je Fuji X100s

- vsak ja to pochopil a napsal, ze mas pravdu. I s tou Fuji X100s, jen ta vaha. Pentax ma starsi 24/2, ktera se tu prodava pod 10, nicmene jsou tam nejake ale ...
cport
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 18. 1. 2015 08:12

Jinak jenom pokud nahodou bude tazatel jeste cist tenhle thread, tak ho odkazu na svuj jiny post
viewtopic.php?f=212&t=1189347&p=10499924#p10499924

Je tam dost odkazu na slusne fotky a i par profiku co foti pentaxem a zivi se tim.

Tady je bezici pes cvaknuty tim setakem, o kterem Petr pise, ze se s tim neda vyfotit ani budova za bileho dne...

https://www.flickr.com/photos/silaris/1 ... ture_taker

Pokud tohle uzivateli staci, neni zatim duvod utracet dalsi desetitisice a zustanema u zrcadlovky v povanocni sleve s kitem.
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod GfLion 20. 1. 2015 19:20

Sorry, že nereaguju na každý post, mám toho teď moc.

Přemýšlím ještě o D5200, tu zrcadlovku D3200 kupovat asi nebudu...
GfLion
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek71 20. 1. 2015 19:51

Takze panning s tim jde, tak vyborne.
Radek71
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lotrandor 21. 1. 2015 14:31

To je ta kaše, co po ní ten pes běží?

P.S. je v pravidlech fóra uvedeno, zda je potřeba vypisovat nick uživatele, na kterého bezprostředně reaguju? :)
Lotrandor
Moderátor

Odeslat příspěvekod IvanGS 21. 1. 2015 16:05

GfLion - aniž bych chtěl D5200 hodnotit (na to jsou jiní znalci), přítelkyně ho má 3 měsíce a je spokojena. Začíná, ale fotí hodně a i když je to lowend, je spokojena i když ví, že jsou lepší foťáky. Bál jsem se ovládání, předtím si vyzkoušela mou A77II a myslel jsem že bude na D5200 nadávat. Po nějakém čase řekla, že jí zpočátku chyběly 2 rolery a ovládání bylo jiné celkově, ale zvykla si a už je v pohodě. Nic moc je jen setový objektiv 18-55, ale asi nic, s čím by se nedalo pro amatérský začátek žít. Ale je fakt, že na něj začíná nadávat, k Vánocům dostala Nikkor 70-300 a pokud může, seťák nepoužívá (což jí komplikuje vzhledem k rozdílnosti objektivů trochu fotoživot :-D ).
IvanGS
Návštěvník

Předchozí stránka