Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
FotoABC píše:
Fryw:
"Prostě může být člověk komplet Canon a to klidně za jednu návštěvu elektroworldu...."
A když chceš být komplet Pentax, tak musíš do Tokia a vykrást centrální sklad a prototypovou dílnu, jinak to nedáš.
Puntík píše:Jistě. Odfotím, odevzdám. Jestli si je strčí na net, to ovlivnit nemohu. Já je na net dát nemohu, nejsou moje. Ta, co jsem na net vytrčil, byla z rodiny. A to se také nedělá. Teda - moje zásada.
Někdo si myslí, že si může dělat co chce. Já jistá omezení cítím.
Puntík píše:... že nepotřebujeme jezdit větší rychlostí, než 110 km/hod. Takovou rychlost ovšem zvládne každé auto s každým motorem a na každých pneumatikách.
Máš pravdu, street fotím zásadně Nikkorem 400/2,8, který se mi podařilo na Pentax přilepit tavnou pistolí. Většinou jsou foceny z Petřínské rozhledny nebo televizního vysílače na Žižkově..... tedy například:Petr Luňák píše:Puntík píše:Jistě. Odfotím, odevzdám. Jestli si je strčí na net, to ovlivnit nemohu. Já je na net dát nemohu, nejsou moje. Ta, co jsem na net vytrčil, byla z rodiny. A to se také nedělá. Teda - moje zásada.
Někdo si myslí, že si může dělat co chce. Já jistá omezení cítím.
ta tva "citena omezeni" vsichni vidi z tvych smirackych street fotek z telete.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků