album.cz, foto.cz

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Fryw 24. 9. 2014 19:19

Zdravím.
Doufám že tím neporuším pravidla fóra, ale spíš jen využiju to "kde".

Mám dotaz na dva výše zmíněné e shopy. Zvažuji nákup objektivu SONY a v těch e shopech je cca o 600 levnější než jinde. Nikde není poznámka "použitý" nebo "rozbalený kus". Jsou skladem.

Co si o tom myslíte? Máte s těmito e shopy nějaké zkušenosti?

Děkuji
Fryw
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hoax 24. 9. 2014 19:57

Udělal jsem u nich pár nákupů, právě kvůli ceně. Proběhlo i vrácení, výměna za jiný kus (to nebyla jejich chyba, jde o objektivy, tak jsem vybíral) A momentálně mám od nich 2 objektivy, jednání úplně bez problémů, zdají se mi být seriózní.
Patří to Cewe color, jako Fotolab, mají to na webu.
hoax
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fryw 24. 9. 2014 20:05

Děkuji. Nějak předpokládám že to nejhorší co by mě mohlo potkat je to, že se jedná o vrácený nepoškozený a funkční kousek. Což by prakticky u objektivu ničemu vadit nemělo...
Jedná se o sony dt 30 macro. Tam stojí 5040, jinde běžně cca 5700 a na jiných obchodech dokonce 6200, což je ale hodně velký rozptyl...
Fryw
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fryw 24. 9. 2014 21:24

Díky. Ještě lepší cena. Ale stejná otázka :-) Je nějaká zkušenost s elviapro? Tam se to teda "vysvětluje" obrázkem "akce" :-)
Fryw
Návštěvník

Odeslat příspěvekod VencaD 24. 9. 2014 21:32

za mě úplně v pohodě, maj poměrně dost kamenných prodejen, věci na foťák jsem tedy u nich nikdy nekupoval , ale kupoval jsem tam jiné dražší věci a v pohodě, vždy tedy přímo v kamenné prodejně ;-)
U foto.cz jsem jednou kupoval objektiv a taky pohoda, nicméně třeba ve fotolabu ( též CeWe) nakupuji pravidelně a naprosto maximální spokojenost narozdíl od AAronu, kde po poslední zkušenosti nekoupím už vůbec nic
VencaD
Návštěvník

Odeslat příspěvekod riman 29. 9. 2014 15:21

U Elvia Pro jsem nakupoval přímo v prodejně (postupně foťák, objektiv, karta) a vždy bez problémů.
riman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fryw 14. 10. 2014 22:04

Během vyřizování objednávky z elvia pro jsem měl příchozí hovor o tom že prý objektiv není skladem a že o 1000 kč podražil. Ujistil jsem se že dorazí za objednanou cenu a prý ano. Dorazila rozdělaná krabička s objektivem který nenesl známky používání. Sklo je perfektní, ostří přesně, jsem spokojen. Deklarovaná cena byla dodržena. Po objednávce o 1000 kč podražili....
Fryw
Návštěvník