Fotoaparát na focení sportu (kynologie) do 10T

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod esox 26. 8. 2014 22:20

Diky, uz beercana hledam, jeste sgale vaham,jestli radeji nehledat neco 3OOmm tam by nejaky slusny kousek krom big beercana byl? Prece jen nevim,zda mi dvoustovka nebude malo,obcas fotim pres stadion.
Dekuji
esox
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 27. 8. 2014 09:17

A co přesně za kynologii chceš fotit? Ono v reálu máš na nějaký serióznější focení HODNĚ podhodnocený rozpočet, takže to tak jako tak bude o velkých kompromisech... Ale je dost rozdíl, jestli chceš fotit IPO, flyball nebo třeba frisbee... Jestli to padlo na předchozích stranách, tak se omlouvám - trochu nestíhám číst :-)
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod esox 27. 8. 2014 10:20

lukas_highenergy.cz píše: Ale je dost rozdíl, jestli chceš fotit IPO, flyball nebo třeba frisbee... Jestli to padlo na předchozích stranách, tak se omlouvám - trochu nestíhám číst :-)

Jj IPO, profi fotky necekam,ale jelikoz jsem videl x slusnych fotek z nikonu d6O se setovym AF-S Nikkor 55-2OO DX,tak myslim,ze tady to nejak pujde taky. Cimz,jsem si vlastne asi odovedel i na delku ohniska. ;-)
esox
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 27. 8. 2014 11:56

Na IPO by na cropu měl stačit rozsah do 200mm. Asi nevyfotíš chůzi u nohy a odložení (nebo teda vyfotíš, ale bude nutný větší ořez), ale ty divácky atraktivnější disciplíny (obrana, aport) se obvykle umísťují blíž k divákům a tim pádem i k fotografům... Loni jsem fotil MS IPO s 70-200 + 7D a v pohodě. A to tam ty disciplíny byly roztahaný po celym hřišti.
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Fryw 27. 8. 2014 13:42

esox píše:Diky, uz beercana hledam, jeste sgale vaham,jestli radeji nehledat neco 3OOmm tam by nejaky slusny kousek krom big beercana byl? Prece jen nevim,zda mi dvoustovka nebude malo,obcas fotim pres stadion.
Dekuji

Myslím že za podobné peníze nic lepšího není. Leda pak tamron 70-300 USD, ten stojí nový asi 10 000 a v bazaru jsem ho viděl kolem 6500... Celkem dobře vypadá i sony 55-300. Ale opět několikanásobně dražší než oba beercany...
Fryw
Návštěvník

Předchozí stránka