Zdravím,
projížděl jsem témata ale žádné mě neuspokojilo, tak zakládám vlastní - kdysi jsem fotil hodně, bavilo mě to, potom jsem na chvíli přestal a teď chci zase začít. Měl jsem Powershot S3 IS, potom SX 30IS po nějaké době, ale potom jsem na chvíli vyzkoušel rádobyzrcadlovku (nějaký Lumix, nevím přesně co to bylo zač, sice tam zrcadlo bylo, ale i tak to v hledáčku mělo displej, nevím co to je) a fotky z toho byly tak dobré, že jsem si řekl že půjdu tímto směrem. Své dva předchozí foťáky prodávám a chci do něčeho lepšího.
Chtěl bych zůstat u Canonu, byl jsem na něj zvyklý a nechtěl bych to měnit, i když Nikony jsou občas taky lákavé, chci prostě Canon.
Asi bych nechtěl nový, nebo spíše bych na něj neměl, vím že ho nebudu používat každý den a bylo by to asi zbytečné, takže nějaký bazarový určitě. Jenže tam je výběr veliký a nevím co je lepší - jestli nějaký starší foťák vyšší třídy, nebo novější nižší třídy, v tom už bych potřeboval poradit.
Co chci fotit? Přírodu, zvířata, lidi, akci ... Vesměs cokoliv, spíše na to cestování, žádný ateliér nebo tak.
A kolik za něj chci dát, to taky nevím, jsem ochotný si připlatit aby to za něco stálo, ale pokud se něco slušného sežene v relaci 5 - 10 tisíc, bylo by to lépe a více by mi zbylo na případné doplňky.