fotomobil

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Javor55 11. 9. 2013 22:59

Já bych se WP tak nebál... přecházel jsem z Aindroidu a byl to skok ohromný, ale zvykl jsem si za 2 dny. Všude všichni píšou o nedostatku aplikací, ale když jsem něco hledal/potřeboval tak jsem našel slušnou app vždycky.

K telefonu...určitě L920
Javor55
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LucassX 11. 9. 2013 23:11

Budiž, je třeba si udělat seznam, co by člověk chtěl používat za aplikace a zkontrolovat jejich dostupnost. Co by mě ale ještě štvalo, tak stupidní přístup k aktualizacím. Co čtu na forech, tak skoro každý má s aktualizacemi problém, složitě je nahrává neoficiálně, přitom jsou někdy docela zásadní. Ale to je samozřejmě problém pro někoho, kdo nesnese, že mu mobil nejede naplno. Kdo to neřeší, bude v klidu i s WP.
LucassX
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nivelle 11. 9. 2013 23:21

Aktualizace nejsou problém - nahrají se samy (kor teď, takovou dobu po jejich vydání). Jen ti (např. já), kdo nechtěli čekat, tak tomu museli pomoct :) Nejedná se o nic neoficiálního.

Ze začátku jsem na omezenost WP nadával, ale - zvykl jsem si a když si vzpomenu, jak se mi WM sekal, jak byl pomalý... WP je zlatý. Akorát je teď WP nemoderní - a android jede. Zkontroluj aplikace, jak někdo doporučil, a ber 920 všemi deseti.
Nivelle
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LucassX 11. 9. 2013 23:39

No já si nemůžu pomoct, ale z toho, co jsem četl třeba na smartmanii, tak jsem nabyl dojmu, že aktualizace přichází všelijak, doporučuje se obnova systému, kdy záloha na skydrive mi přijde jako víc než pofidérní a nespolehlivá. O 920 stále uvažuju, ale vždy mě něco odradí a zůstávám u iOS. Ale pro člověka, co přejde z androidu je WP určitě šok, buď velmi příjemný nebo naopak příšerný :D. Ale nebudu už dál spamovat, 920 je bez debaty super telefon.
LucassX
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kentus 12. 9. 2013 10:20

To s aktualizacemi je pěkná blbost a problémy mají leda tak lofasové, co mají potřebu se v mobilu vrtat.
kentus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 12. 9. 2013 10:47

Mě jen mrzí, že neexistuje kombinace telefonu, co by měl kvalitní klávesnici a slušnej foťák.. Bohužel Blackberry na foťáky dost kašle a zbytek zase kašle na použitlenou klávesnici :-(
lukas_highenergy.cz
Moderátor

Odeslat příspěvekod celim 16. 9. 2013 15:05

již jsem tu 920 koupil a zkusil udělat fotky a docela to ujde.
celim
Návštěvník

Předchozí stránka