Foťák s dobrým výstupem pro tisk do 20 k Kč

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod ggrand 23. 1. 2013 17:28

No a nebo malovali podle vzdáleného zrcadla, kde už vidíš celek...
ggrand
Návštěvník

Odeslat příspěvekod T-Lama 23. 1. 2013 17:42

reign píše:už nevím, jak se ten obraz jmenoval, konkrétně mně zaujala křídla anděla s dokonalými detaily pírek no a zblízka vlčí mlha...

Někteří místní experti Ti vysvětlí, že to je určitě odšumem, nebo třeba nepřízní bohů a že v tom případě je takový obraz úplně o ničem a je potřeba použít na to speciální štětec, pro malování velkých formátů s velkým rozlišením.. :nenapadne
T-Lama
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ltokar 23. 1. 2013 18:01

reign píše:už nevím, jak se ten obraz jmenoval, konkrétně mně zaujala křídla anděla s dokonalými detaily pírek no a zblízka vlčí mlha

To mas to iste ako ked si fotku na monitore zvacsis o 1000% .. tiez su to len machule, ale ak to rozprestries na 100monitorov, z dialky to bude vidno tak ako ma byt. Ale malovat to takto je si narocne .. aj ked na druhej strane sa to maluje lahsie.

-- 23. 1. 2013 18:02 --

Ale nejak povodny tazatel zmizol :D
A30, S45, Ixus, FZ18, K-x, E-PL1, Stylus 1, K-5iis, E-M10
ltokar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod reign 23. 1. 2013 18:33

chudák :-)
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ltokar 23. 1. 2013 19:04

Keď sa rúbe les, lietajú triesky :D
A30, S45, Ixus, FZ18, K-x, E-PL1, Stylus 1, K-5iis, E-M10
ltokar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 15. 2. 2013 21:37

Chtěl bych poděkovat všem, co se mi snažili pomoci. Omlouvám se za víceméně zmizení z povrchu zemského, bylo až moc práce.

Vybráno ještě není, kamarádku ještě vytáhnu do obchodu, aby si některé ze zmíněných modelů osahala a vyzkoušela, jak se jí budou držet, nechci jí doporučit něco, co nebude sedět do ruky.
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Kolemjdoucí

Předchozí stránka