EDIT: Jééé, zapomněl jsem na cenu

EDIT2: Co říkáte na Nikon Coolpix S8200 ?
ještě jeden EDIT: Jde na tom Nikonu zaostřit třeba na oči jedné osoby, tak aby zbytek byl rozmazaný?
Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
V této cenové kategorii kompaktů jsem nenašel lepší. Velice slušné až výborné fotky, mírné softwarové přeostření se objevuje i u jiných výrobců. Dobré barevné podání, minimální zkreslení obrazu v celém rozsahu zoomu, ostrost na celé ploše snímku, šum standardní. Kritizované umístění blesku má svůj účel - nemáte problém s červenýma očima na fotkách s bleskem...(ale zasunovat rukou by se mohl, to ano). Je slušně rychlý, intuitivní ovládání. Velikost a váha je na preferencích uživatele, mně vyhovuje.
Nejlíp mu jde makro - opravdu velice velice dobré!! Video taky velice dobré, jen je ho třeba pustit v programu, kde se necuká (např. WMP), AVS nemá rád...
perfektsunny píše:Neměl by být problém sehnat do toho Nikonu baterku, za pár let, když už se nebude prodávat, ne?
A jak je to s focením v tmavém prostředí? Jen u zrcadlovek se dá fotit bez blesku a vyleze z toho dobrá fotka, nebo i u některých z těch 3 uvedených?
//U většiny je normální, že když se zoomuje, tak se obraz rozmazaný, ale potom zpět zaostří, že?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků