Zrcadlovka pro mizerneho fotografa

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod reign 16. 10. 2012 21:55

rozdíl velikosti jistě je, ale v případě D5100 už to takové drama není, váhově taky ne- i s 18-105 se vejde do kila.
reign
Návštěvník

Odeslat příspěvekod belrok 17. 10. 2012 11:59

Na ty požadavky co píšeš bych já osobně šáhla buď po Nikon 1 nebo nějakém Penu od Oly. Malý, skladný, výstup pro tvé potřeby naprosto postačující. Jestli píšeš, že jsi na tom fotograficky tak jak jsi, tak mi přijde zrcadlovka pro tebe zbytečná zátěž do batohu...ikdyž ty malé jsou docela lehké.
belrok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zino333 17. 10. 2012 18:38

No, urobím si reklamu. Ak by si šiel do CSC, rozmýšľam že predám svoju kompletnú PEN výbavu. Olympus E-PL3, 14-42mm/f3.5-5.6, Zuiko 45mm/f1.8, Lumix 20mm/f1.7 - všetko spolu za 750-800€. Záruka ešte 1,5 roka. Všetko ako nové, bolo o to príkladne starané...

Fotoaparát je to super a funkciami nijak nezaostáva za zrkadlovkami. Fotky z toho lezú fakt veľmi pekné. Ja som s tým veľmi spokojný ale koketujem s myšlienkou, že kúpim zrkadlo, tak ak by sa mi to možno podarilo všetko predať naraz spolu, tak by som to predal.
Hifiman EF600 + Schiit Lyr 3 > Meze 109 Pro + Hifiman HE6se V2
zino333
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 28. 10. 2012 12:50

Mizerný fotograf si nemá kupovat zrcadlo. 8-)
Rattus rattus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Daemonius 28. 10. 2012 14:24

Každý fotograf si zaslouží foťák na který má a který si chce dopřát. Sice mě lidi cvakající rodinné momentky s D3X poněkud štvou, ale kdo sem abych jim ho zakazoval?
Daemonius
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod maraou 28. 10. 2012 19:41

zino333 píše:Ja som s tým veľmi spokojný ale koketujem s myšlienkou, že kúpim zrkadlo,.

Zajimave rozhodnuti, ja jsem udelal zcela opacne... dam k ledu zrcadlo a budu porizovat Fuji X-E1 18-55/2.8-4 a postupne 14/2.8 a 23/1.4

Tyto ohniska bych u Nikonu, Canonu, Sony nikdy nezaplatil. Paradoxne nejlip je na tom z tohoto pohledu Pentax, ktery nema FF a tak nenuti kupovat zakazniky draha FF skla, ktere stejne nevyuziji.
Jenze marna slava, CSC ma oproti SLR na poli sirokych skel proste navrch treba uz jen v kompaktnosti na vsechny tyhle 3 skla dam jeden 58mm filtr u SLR variant bych musel kupovat minimalne 67mm a 77mm a kdyz to pronasobim CPL, ND, IR tak uz to je pekna sumicka.

Samozrejmeje to rozhodnuti je dano zim, ze prakticky nepouzivam tele, jinak by to bylo o necem jinem.
maraou
Návštěvník

Předchozí stránka