Kapesní ultrazoom samsung WB700 nebo sony DSC-H70

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod bystry 29. 11. 2011 19:21

Rozhoduji se mezi těmito fotoaparáty,který z nich je celkově lepší?Jde mi hlavně o kvalitu fotografií,dobrou automatiku,dobré video.Dále jsem našel toho samsunga WB700 za cenu od 3700-5000kč,můžete mi někdo doporučit shop kde ho kdyžtak koupit?Samozdřejmě ho chci koupit za co nejnižší cenu,ale taky aby to byl spolehlivý Shop a aby byla cena do 4000kč,na heuréce jich je hned několik.Pokud nebude ani jeden OK,tak vezmu z ALZY.Diky
bystry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jáchym Ondřej Šlik 30. 11. 2011 07:08

http://www.superkamery.cz/Samsung-WB700-cerny.html PS. Kapesní ultrašumítko považuji za hračku
uživatel neexistuje
Jáchym Ondřej Šlik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bystry 30. 11. 2011 10:24

Tak kdyz je to ultrasumitko,tak co bys mi doporucil do teto ceny?
bystry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ganec 1. 12. 2011 00:59

zla otazka .. musis sa spytat: chcem fotit to a to .. co sa na to najviac hodi?

Problem s dnesnymi fotakmi je ten, ze si musis vybrat medzi zoomom a svetelnostou.
- ak si vyberies zoom, zabery v dialke budu vyzerat lepsie (alebo sa vobec daju odfotit)
- ak si vyberies svetelnost, zabery v horsom osvetleni budu lepsie
Inak to nejde .. nemozes mat vsetko naraz (tym sa mysli aj nizka cena)

Teda ak najradsej fotis za dobreho svetla nieco co je v dialke, tak je WB700 (ci H70) dobra volba.
No ak fotis najma akcie v miestnostiach, tam ti ani WB700 ani H70 moc neposluzi => omnoho lepsie fotky bude robit Nikon P300, Panasonic LX5 alebo Olympus XZ1 .. ale tiez stoja trosku viac...
Olympus PEN-F a E-P5 + mZuiko 17, 45 a 75 mm F1.8, 75-300, 12-50, Sigma 30/1.4
(historická zbierka: Oly SH-2, Fuji F50fd, Konica-Minolta Z10, Casio EX-V8, Sony H20, Olympus PEN E-P1 TLK + Lumix 20 mm F1.7)
Ganec
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Nill 1. 12. 2011 01:43

za 4000 Kč nekoupíš nic co by dělalo kvalitní fotky, ještě tak za dobrých světelných podmínek to půjde, při trochu horším světle z těchto levných kompaktů a UZ lezou dost hrozné fotky.
Nill
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bystry 1. 12. 2011 16:15

Fotit se bude za dne,ale občas i večer(hlavně aby to večer fotilo nejhůře stejně jako asi 8let starý olympus se 3Mpx)Jinak se ještě ptám jakej je lepší WB700 vs H70
bystry
Kolemjdoucí