Dobrý večer!
Opět pro mne šok.
Pro ostatní - prosím Vás jak chcete srovnávat 2 fotoaparáty každý z jiné kategorie.
Pro vás - pokud jste na vážkách a máte prachy tak vůbec neuvažujte. Jasně 5DMkII. Tady není o čem mluvit. Je to jeden z nejpovedenějších foťáků co Canon zplodil. Na rozdíl od těch ostatních vím co mluvím z praxe. Měl jsem sice jen 5D, než jsem ho utopil. Ale srovnávat 5D s 550D prostě nelze. Nyní mám 30D a 50D. Na 5D již mi z důchodu nezbývá. Přesto lituji 5D, byla jedinečná a srovnávat s těmi co mám do kvality bohužel nelze. Tedy jde ale je to nebe a dudy.Takové fotky z ničeho jiného neuděléte plný formát je plný formát. Ten má navíc budoucnost. Zkrátka kvalita vždy. Pokud máte ještě více peněz tak na Oehlingu nyní ve slevě mají Canon 1D Mark nevím jak dál za cca 85.ooo,- . Pak zase není o čem mluvit. Canon nyní představil Canon EOS 1D Mark4... tak šli s cenou dolů.
Každopádně vyzkoušejte 5D a porovnejte s jakýmkoliv jiným Canonem a vím předem, že 5D již nedáte z ruky.
Nebýt v důchodu a neplatit 2.800,-Kč za léky měsíčně tak ho opět mám. A když budete mluvit s někým kdo v tom pracuje a vyzná se prakticky s Canony tak nemůže mluvit a tudíž ani radit jinak.
Držím palce. Styblík