od strny88 6. 3. 2010 05:14
A je to tady diskuze se ubírá směrem ala iPhone, jako věrný čtenář mobilmanie to nemohu přehlédnout

Mám DSLR a mám to nejlepší na trhu(mám iPhone, nic lepšího neexistuje).
Pomalu začínám strácet zájem o nějaké zrcadlo, 99,9% fotografijí co jsem kdy digitálem nafotil mám v PC a to 0,01 procento z těch 99,9% jsem nikdy netiskl, nechávám si jen prostor aby ro nebylo tak jednoznačné:-) Ano nepotřebuji si honit ego s oběktivy atd, fotím si pro radost a pro dokumentaci mých příhod a zážitků, a ikdyž se na to dívám zpětně tak výsledná kvalita fotografií mi za DSLR nestojí, raději budu mít ultrazoom, vždy při ruce a kvalita bude vždy! podotýkám vždy pro mé učely dostačující, široké ohnisko je prostě výhoda, zazoomuju si co chci a jak chci kdykoliv, i když není potřeba, prostě si jen rád hraju a proto zoomuju

cvak cvak, a doma na PC se můžu kochat co zajimavého se mi podařilo zaznamenat

.... zpětně jsem si zkoušel hledáček na zrcadlu a nevím, přijde mi to celkem neohrabané, a celkově pro mé učely mi přijde zrcadlo zbytečné

ano neživím se fotografováním jako vy zdejší přispšvovatelé

Siemens M50,CX65,Nokia3510i,SamsungE720,MotorolaE398,L7,RazrV3,RizrZ3,SagemMYZ-55,LG Shine,NokiaN82,Sony Ericsson w810i,Motorola Ming,Samsung Galaxy Spica,Motorola DEFY,ATRIX, X, X+1,X Style,X4,Z3 PLAY,LG G8s,Google Pixel5, Pixel8