Kompakt az multifunkcni zarizeni

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod xmracek 8. 12. 2009 16:02

Dobrý den,

1/
byl mi ukraden Panasonic TZ2 a tak se poohlížím po něčem podobném. Mám v podstatě stejné požadavky, které TZ2 splňoval skvěle - skvělé barvy, dobrá světelnost, slušný objektiv, stabilizátor.
Používám na průměrné fotografování na dovolené, makra, přírody a osob atd.

Máte tip na něco slušného? Pro mě je zatím favorit ZX1.
S Panasonicem jsem byl fakt spokojený, ale pokud najdu i od jiné značky nechám se přemluvit..

2/
ještě ale přemýšlím o tom jestli bych nevyužil nějaké více multifuknčnější zařízení - pokud nějaké takové je :S Na přehrávání hudby s výstupem do sluchátek, repro - případně videa, ale to není tak nutné.. A zároveň se slušným fotákem. Nevíte jestli něco takového existuje? Že bych ušetřil jednu krabičku. Přecijen vozit vždy navigaci, foták, mobil, mp3/4...... je toho nějak moc :-)
Priorita je ale kvalitní foták.. Díky za odpovědi.
xmracek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod karmy 8. 12. 2009 16:25

Navigaci mám v mobilu, ta do auta se stejně zatím jinak nahradit nemá, ale na chůzi to stačí.. mobil je z hudební řady, navíc má poměrně ucházející foťák, takže jako nouzovka fajn. Jinak ssebou povětšinou mívám zrcadlovku, takže tím mám vše co potřebuji.

Ale co se týče Panasonicu.. pokud ti nevadí automat, nevidím důvod proč ZX1 nebrat.
karmy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xmracek 8. 12. 2009 16:30

Ta TZ2 mi celkem stačila... Na automat jsem zvyklí.. asi žádné profi fotky nedělám.

Má nějaký foták MP3 přehrávač?
xmracek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maciakba 8. 12. 2009 16:52

ak chces fotak primarne, mozno by som rozmyslaj aj takto, vybiju sa ti baterky do mp3 a prave by si chcel neico odfotit ale nemozes kedze si pretym pocuval hudbu 4 hodiny a zaujimavy moment sa uz nevrati... skus nad tym uvazovat aj takto. Radsej fotak + nejaky mobil s garminom XT ktory posluzi ako ten zbytok
maciakba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xmracek 8. 12. 2009 16:55

To je asi pravda.. A co se týče toho Panasonicu - je to dobrá volba, nebo je něco v podobné cenové hladině lepšího?
xmracek
Kolemjdoucí