ahojte jsem pres foceni amater a chci si nechat hodne poradit.Dlouho jsme premyslel jestli si kupovat mobil s nej fotakem na trhu,ale dosel sem k nazoru ze ani za rok nebudou ty malicke cocoky fotit jako fotak radove kolem 3 tis.Takze sem se rozhodl ze si koupim zvlast mobil a fotak. cena by mela byt do 4 tis. a moje hlavni pozadavky jsou opticky zoom min 4x min VGA video. Ale spis bych to videl na HD video,protoze kdyz uz fotak tak at to nataci lip jako LG arena
je mi uplne jedno jestli to bud emalicky fotak nebo macaty fotak ve stylu zrcadlovky.
2 dny brozdam po netu a narazil jsme na zasadni proble, A to ze fotaky neumi opticky zoomovat ve videu coz me dost mrzi. Chci s etedy zeptzat jestli vite o necem levnejsim co tuto funkci ma.Pokud ne je to vyreseny a dam se jinym smerem a to ze zvysim naroky na zoom a to min 10x.Takze asi takto pokud nejaky levnejsi fotak umi zoomovat ve videu staci zoom aj 4x protoze s vetsim by to stalo asi ranec.Pokud ne tak bych hledal neco na tento styl
OLYMPUS SP-560UZ a nebo tento KODAK EasyShare Z8612 IS-ct jsme vsak ze si uzivatele stezuji ze kodak je poruchovy a odchazi snimace atd.cenove super,ale chci spolehlivy fotak.
Pokud mi reknete ze kodaku s evyhnout,tak bych asi uplne snizil naroky a koupil bych po porade s vama neco spolehlivyho do kolem 2500 a muj typ je asi PANASONIC ct jsme recenzi v computure a na ne ja dost dam.
Diky za vase tipy a rady:)