Olympus FE-310

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod slovacik 17. 11. 2008 20:51

Dobrý deň, mate niekto skusenost s fotoaparatom Olympus FE-310 ? Na Slovensku stoji okolo 3500 Sk. Kedze som laik ale chcem nejaky prvy fotak pre rodinu aky by ste mi poradili? Mne padol do oka koli megapix. a optic. zoom. Fotak yb som uvazoval tak do ceny 4500Sk. Mozete nejaky poradit?
slovacik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 18. 11. 2008 19:32

Ahoj,

pokud si přečteš informace zde na fóru - a nejen tady, zjistíš, že Olympus v nižší třídě není zrovna nejlepší volba....tudíž je lepší podívat se na jiné značky.
S pozdravem MgX
MgX
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Duroslav 18. 11. 2008 19:51

Olympus nebrat!
Ja mám FE-240 ako pohotovostný foťák. Má síce prednosti toho typu, že je malý a tým pádom aj keď ho nosím stále so sebou, tak o ňom v podstate ani neviem, ale tá kvalita fotiek....
Predpokladám že FE-310 na tom bude podobne.
Duroslav
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MgX 18. 11. 2008 20:18

Můžeš mrknout na Panasonic DMC-LZ8, je to taková rodinná mašinka. Zkušenost s ním zatím nemám, ale objednal jsem ho pro rodiče. Doufám, že takový propadák, jako jsou současné ,,O" v nižší kategorii to nebude.

BTW: známý má ještě nižší typ - základ v podobě Panasonicu DMC-LS8 a on i jeho rodina jsou spokojeni. Inu záleží na tom, co člověk očekává. Ať již v ovládání, nastavení parametrů, a v první řadě kvality fotek (někdy nekvality, ale ... každý je jinak kritický-má jiné oči)

Protože já nemám osobní zkušenost ani s tímto typem, tak Ti jej nenabízím/necpu ;-)
S pozdravem MgX
MgX
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slovacik 19. 11. 2008 19:37

Neviete nejake stranky s recenziami
slovacik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vanDave 19. 11. 2008 19:40

->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<-
Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. :D
Olympus E-PM1 + 14-42mm
vanDave
Návštěvník