Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
SkyHawkCZ píše:a díval jsi se na jiný značky, např sony A200 je dobrá, nebo pentax K200D
job13bb píše:SkyHawkCZ píše:a díval jsi se na jiný značky, např sony A200 je dobrá, nebo pentax K200D
nie nepozeral....lebo som pocul zevraj sony ma nanic optoiku a tym padom su zevraj nekvalitnejsie fotky....ale dik za radu pozrem na ne... Mas so sony aj nejake skusenosti? Je toto sony to co si myslel? http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod ... slr-a200w/
SkyHawkCZ píše:to je ona, tu mám doma, a nekvalitní optika, žádnej setovej objektiv není zázračnej, ale můžeš přece koupit jinej....
kromec píše:job13bb:
Podivej se na recenze napr. http://www.dpreview.com a zjistis jednu vec ze v kvalite fotek jsou mezi zrcadlovkami minimalni rozdily, takze se spis divej na funkcni vybavu(jake funkce pozadjes?), ergonomii(nejlepe vyzkouset v obchode) a nabidku prislusenstvi/objektivu(s cim do budoucna pocitas?)
Dr. píše:Hello DIGIFuns,
neviem ci som moc narocny, ale... ked si clovek pozrie ten link na tu A200-ku a otvori si porovnanie RAWu(kde to asi hosi z DPpreview-u priostrili az na akceptovatelne maximum), tak... jedina normalna fotka ide fakt len z tej 1000D-cka
. Staci pozriet uz len na to prve logo toho CINZANOa, ci co to je... Takze ,co ti poradit ? Nechvalim CANON pretoze sam ho mam. Mam, ale... iba koli moznosti zohnat lacnejsie sklo a redukcie...
![]()
Asi si porovnaval 350D s D40... trochu Out Of Space... DIGI II(ked 1000D je uz DIGI III ako Canon 40D a dnes Canon fici uz na DIGI IV) ale ak ty nebude vadit, ze si kupis historicky(-3 generacie) stroj za cenu takmer fotaku sucastnej generacie(ja by som kludne kupil 350D secondhand za polovicu a radsej hned lepsie sklo, ktore ti zostane nafurt
), tak s tou 350D budes spokojny...
Ale...
1.) hladaj najlepsiu cenu na tu 1000D(napr. USA ak mas moznost a navadi ti 1 rok zaruka, alebo v Europe Switzerland ma tiez dobre ceny...) a kup tu.
2.) najprv![]()
![]()
!!!!!!!!!!!! Chod si ho chitit do kameneho obchodu, lebo to je asi najdolezitejsie pre kazdeho z nas... Ci ti padne do ruky ako uliaty... Mne napr. 350D, 400D, 450D, 1000D vadia
. Mal by som pri nich krc v ukazovaku do 10 minut, ale... tebe to vadit nemusi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků