Serióznosť webshopu.

Diskuze pro všechny zájemce o koupi digitálního fotoaparátu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Juanitos 8. 9. 2008 03:59

Zdravím, chcem kúpiť digitálnu SLR, tak som obehal kamenné obchody aj presurfoval množstvo webových stránok a našiel som obchod na nete s výbornými cenami, len neviem nakoľko je seriózny. Má niekto z vás skúsenosti s nakupovaním na www.bestcena.sk??
Juanitos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 25. 9. 2008 13:19

pri pozretí na adresu majiteľa mám všelijaké pocity. Ale ak si Košičan, môžeš skúsiť zájsť na Hrnčiarsku 3, čo tam majú za priestory.
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Juanitos 1. 10. 2008 18:43

Tak už som si tú serióznosť overil na vlastnej koži. Objednal som si Canon EOS 450D s dvomi objektívmi, za dva dni mi zavolali, že mi ho posielajú poštou (to bol piatok) a že v pondelok by mal prísť. Tak som čakal. V pondelok nič, v utorok ani stredu a keď ani vo štvrtok neprišiel, tak som tam zavolal. Pán bol prekvapený s tým, že to zistí na pošte. V ten deň sa neozval, tak som volal v piatok, od pošty ešte vyjadrenie nemal, a že mi pošle ďalší balík. Poslal ho v pondelok, v utorok som ho mal. Takže firma je OK, len naša pošta občas niečo "stratí".
Juanitos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TA 1. 10. 2008 20:12

ejha, to nevyzerá dobre. Pôjdem sa pozrieť, ako to vyzerá na ich adrese - som zvedavý, čo za " sídlo " tam majú.
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod werner 8. 4. 2009 20:46

Neodporucam nakupovat na bestcena.sk. Komunikacia otrasna. Zrusil som objednavku. Neseriozny pristup, pomale reakcie. A nasiel som lepsie ceny, takze ziadne benefity kupovat na bestcena.sk. Kto ma dobre nervy odporucam. Kto chce serioznost ide do overenych shopov. Su aj lacnejsie. Ono maju mozno najlacnejsie, ale vsetky sluzby okolo su jeden velky otras. Fakt nikomu neodporucam, nestoji to za tie problemy.
werner
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Juanitos 8. 4. 2009 22:57

werner: Ja som u nich kupoval aj blesk Canon a problém bol len s manuálom, v niečom sú fakt hrozný, lebo ho na výzvu neposlali.. Kde si našiel lepšie ceny? Čo si vlastne u nich objednával?
Juanitos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Crazy_Ivan 9. 4. 2009 09:25

global.ebay.com

pokud mate paypal, a nakupujete u "protected" uzivatele, nehrozeni vicemene zadne riziko
R09 - Zkáza megapixelů
Crazy_Ivan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod sofort 5. 5. 2009 16:45

ja som si tiez kupila cez bestcena Canon 450d a skusenost som mala ok, vsetko prislo v poriadku, len som bola trochu prekvapena, ze to poslali kurierom a ja som chcela postou prave preto, ze som cez den vacsinou rozbehana kadetade a potom som si to teda musela ist vyzdvihnut na depo ups niekde na konci sveta. ale aspon to prislo skor ako postou. inak mam celkom dobru skusenost aj s http://www.fotolab.sk
sofort
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod okradnuty 17. 3. 2011 16:35

okradaju ludi, na obchodnej inspekcii v KE vam povedia, co je to za firmu, spolu s OC Kosice. zavolajte si tam (055 6224695, 055 6227655). povedia vam, ze maju uz asi 40 podani na presetrenie.

kedze mam tiez problem dostat od nich naspat moje peniaze, tak som sa rozhodol podat trestne oznamenie na Bestcena LLC. Tymto Vas ostatnych chcem poziadat, ktori tiez mate s nimi problemy kvoli nevratenym peniazom, kontaktujte ma na okradnuty@gmail.com. Spojime sa a podame hromadne trestne oznamenie.
okradnuty
Kolemjdoucí