osobne sympatie mam najviac ku Canonu /ma hladacik/ , foti celkom slusne , odolny, pekne telo, ale zase len 3x zoom a nepaci sa mi prepinanie rezimu fotenia a prezenia vpravo hore na zadnej strane fotaku /naviac je to take plastove az moc/, telo ma solidne

.
fx33 - som drzal v rukach je to mensia odroda fx55 s cim som fotil. foti slusne a myslim ze je to zrovnatelne z ixusom /pekny zadny display velky

/
olympus v tejto kategorii - dost kazove , caste poruchy motorceka objektivu /ale zase najlepsi a najrychlejsi servsis ... aspon teda u nas na slovensku/ , s tou odolnostou to v poslednej dobe tiez bolo vseljake... osobny nazor, mne sa nedrzi moc dobre v rukach /to si treba vyskusat/
coolpix s200 - mi pride docela o nicom , jednak nema 28mm obj., niekto sa stazoval aj na display na slnku ...
fs3e - zaujimavy fotak, dobre sa drzi v rukach /zase vravim subjektivne ../ , lezu z toho celkom pekne fotky , tiez 3x zoom , od 33mm , ale zase + rezimy 3:2 16:9 4:3 , vyssia miera sumu /ale to sa dalo v tejto cenovej kategorii cakat/
MOJ TIP >> CANON , alebo skor popremyslat nad FX55