Tak jsem ho konečně zapojil. Jen taková rada, když si jej budete někdo kupovat, tak hned v prodejně se podívejte jestli máte napájecí kabel pro zásuvky používané v ČR. Já tam měl kabel pro USA. Jinak napájení je 110-240V. Takže jsem koupil patřičný kabel a jede to. Barevné nastavení bylo dost do červena a jelikož ještě nemám sondu Spyder2Suite, tak jsem použil nastavení dle testu na světhardware. Zde tento monitor testovali a jsou zde i Ic profily pro něj. Jak jsem řekl, zpracování se mi líbí, je výškově nastavitelný, pivot, 4 USB a oba vstupy pro signál jak analog, tak i pro digi. Oba kabely součásti balení, včetně kabelu pro napájení USB a spirály na zkrocení kabelů. Těch 22" je fakt obrovská plocha a ve photoshopu, vlastně jakémkoliv programu pro úpravu fotek je to hodně znát. Ale doporučuji používat max. rozlišení 1900 x 1200 kvůli ostrosti. Při 1650 x 1050 byl obraz mázlý. Cena s DPH 9000,-Kč. Kupoval jsem to v Praze na Modřanech v Suntech. Ve čtvrtek objednal a v pátek odvezl. Velmi vstřícné jednání. Mohu doporučit. Tak až přijde sonda ze států, zkusím provést kalibraci a případně přidám další poznatky. Mimochodem, do teď jsem upravoval na notebooku lesklém displeji a teď, když jsem otevřel některé fotky na tomto LCD, tak jsem nestačil koukat, jak jsou některé hodně posunuté v barvách a na fotkách, kde jsem upravoval kresbu ve stínech, tak ty vypadaly na notebooku dobře, ale tady na tomhle LCD jsem nestačil koukat, co jsem s tím provedl za hnus! Fakt jsem čuměl. Ale to je všeobecně známo, že lcd notebooku je o ničem. Tak to je prozatím vše. Kdo chce vědět víc, ať koukne na test např. na
http://www.svethardware.cz v sekci monitory je.