Tvorba Slideshow

Všeobecná diskuze o grafických programech pro práci s fotografiemi

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod playmaker 2. 4. 2007 15:07

Jaké používáte programy na tvorbu slideshow s fotek(případně +videa s foťáku)? Aby to mělo menu s více slideshow atd. Zvukový doprovod, text atd.
Mobil: N85 v.30.101 + 6280(1GB MiniSD) v.05.92 ; Foťák: Panasonic TZ1(1GB SD)
playmaker
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 2. 4. 2007 17:53

PowerPoint, ale zriedka ....
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jsucha 3. 4. 2007 12:01

dalo by sa to eventuelne urobit ako webova stranka, alebo naprogramovat na to specialnu aplikaciu
jsucha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod irmo 3. 4. 2007 17:21

preco eventualne? ale ked zisitis kolkok je stim prace rychlo ta to prejde, par som ich urobil ako php+databasa ale to zase potrebujes server, takze prezeranie je zase sylne obmedzene. Robit to cele ako java aplet, script ... ee neee diky.

Najlepsia cesta je asi flash animacia - ale nato som si uz nejak nikdy nenasiel cas (hlavne chut to robit)
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jsucha 3. 4. 2007 17:58

mal som na mysli skorej klientske scriptovanie (html + javascript) ako serverove. alebo java aplet, alebo rovno java aplikacia, alebo rovno hociaka ina aplikacia. bolo by to ale treba napasovat presne na poziadavky. alebo ked to robit tak to spravit uz ako univerzalnu aplikaciu. a potom v nej napr. moznost exportu do avi alebo niecoho takeho, aby sa to dalo vypalit na cd a spustit nie iba v aplikacii na pocitaci ale napr. na DVD prehravaci, ale to uz asi zachadzam pridaleko
jsucha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod k.o.v.b.o.j 3. 4. 2007 18:01

osobne pouzivam Zoner photo studio 9/8 a je tam funkce PDF promítání. dobrá funkce promítáni tak aby se vám v tom nikdo nevrtal
k.o.v.b.o.j
Návštěvník