Jak v ZPS17 přeskočit zarovnání obrázků při HDR

Všeobecná diskuze o grafických programech pro práci s fotografiemi

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Da Gony 23. 12. 2023 21:13

chci z 3 obrázků focených ze stativu vytvořit hdr, dám V zoner.photo.studio.17 Create->HDR , vyberu obrázky, šmejdím po neviditelném checkboxu do not align / skip algin nebo tak, ale nikde to nemohu najít a program mě vede do průseru. V dalším kroku mi to píše some pictures could not be aligned. Defaultně je zaškrtlé Align pictures, když to odškrtnu. stále pořád.

Žádnými Shared points se nechci zabývat-. Takže manuálně dát odšrtnout Align, dál vybrat 2. obrázek, Edit shared points a Delete all a to samé udělat pro třetí obrázek. (Pro první ne, ten .je ref.) Né že by tohle byla záhada pro člena menzy, ale i normálního člověka to vyvede z míry a třeba horních 10 milionů na to nepřijde, že takhle se dá dopracovat k tomu, aby program nepokoušel lícovat snímky ksobě.

Je to normální postup? Zdá se mi to z hlediska designu programu dost matoucí postup a navíc rébusem, že když chci něco jednoduššího docílit (přímočareji), tak musím udělat kontra víc akcí. A ještě to na začátku 4 sekundy chroustá zbytečně
Da Gony
Návštěvník