Zdravím, prosím vás, lze nějak jednoduše a hlavně bezpečně v Lightroomu 6 přesunout fotky na jiný disk?
Přesně ji jde mi o toto, momentálně a z historických důvodů mám fotky na disku D: v hierarchické struktuře např. "d:\FOTKY\2009_07\2009_07_28 Oslava", ale na disku D: jsou i jiné věci, profilové adresáře jiných uživatelů apod. a rád bych, aby fotky byly úplně na samostatném disku např. E: s úplně stejnou strukturou. V podstatě bych chtěl v cestě k fotkám jen vyměnit písmeno D: za E:. V Lightroomu když kliknu v levém panelu Folders pravým tlačítkem na složku s fotkami, tak tam je možnost "Update Folder Location..." kterou jsem už asi párkrát využil, když jsem po importování fotek třeba dodatečně přejmenoval nebo přesunout adresář, jenže představa, že bych toto měl dělat ručně pro stovky adresářů mě moc neláká. Neřešil už někdo něco takového, ať znova neobjevuji kolo? Zrcadlovou kopii fotek z disku D: už mám na disku E: a katalog stejně jako samotné fotky samozřejmě pravidelně zálohuji .