S těmi prošustrovanými měsíci je to ovšem problém líných uživatelů a ne Adobe - zrovna u něj je tlak na trvalé platby minimální a pokud budeš chtít třeba platit 3 měsíce, pak půl roku pauza, pak 4 měsíce atd., tak ti vůbec nebrání a ani se nijak moc nezvyšuje cena (leckdy dokonce vůbec). Což je mimochodem od Adobe korektní a bohužel to není u jiných produktů zas tak samozřejmé.
Že jsou uživatelé pitomci a platí i když nemusí je jejich problém - podotýkám, že toto je sebekritika a zrovna na mne to sedí velmi dobře, nyní platím spokojeně a uváženě, ale měl jsem delší období, kdy jsem upřímně řečeno platil zcela nesmyslně a přitom mi v pozastavení předplatného absolutně nic nebránilo, žádná neférovost Adobe v tom nebyla

Ad CS6 stačí - jak se to vezme, zrovna ten výše zmíněný content aware fill je v 2020 fakt hodně jinde a pro mne je to jedna z naprosto zásadních funkcí, bez toho by mi asi plně vyhovělo Affinity (kterýžto sw je mimochodem určitě hoden pozornosti, ale to je jiné téma). I výběry jsou nyní podstatně jednodušší a v reálu je ten posun opravdu znatelný.