rhinos píše:taky tak nejak premyslim co dal. Jako 18e+DPH za predplatne je nesmysl pro hobby uziti.
Jejich slevovky plati jen na jeden mesic takze taky "trhni si".
Takze max koupit licenci pripadne pockat na nejakou slevu a koupit ji.
A nebo navrat k LR+PS. Tam to mam za 12e komplet a pripadna sleva plati na cele obdobi.
A taky bych mohl zkusit ty edity na Ipad Pro
Navic kdyz ted zdrazily timhle stylem co kdyz dalsi rok budou pokracovat podobne.
Vystup se mi libi musel jsem teda vypnout hw akceleraci ktera dost casto vygeneruje vadnou fotku.
Pro mě by byl nesmysl pro hobby i platit levnější Adobe, notabene když jsem byl s funkcemi spokojený i ve verzi 5, ale co už, když jednou změníš HW i fotovýbavu.
Opravdu by mi stačily i dnes. Na ostatní mám bitmapové editory.
Já pořídil C1 v roce 2019 za nějakých 250e a budu jej mít, pokud bude na mém stroji fungovat nebo pokud představí něco co mi bude stát za ten jejich peníz v nějaké dobré slevě. Pokud by se stal nepoužitelným díky jednomu bugu co mě dnes opět vytočil, tak nevím ... , protože jsem si na něj opravdu zvykl a výstup má pro mě opravdu jiný a jedinečný.
Teď jsem zkoušel z nudy aktuální LR a zase to ukončím, neb na Fuji to bez enhanced detail nejde a to jen někdy a generovat v případě potřeby velké DNG a zase je mazat se mi nechce.
Pokud nelpíš na renderingu C1 a trvalá licence je neschůdná s ohledem na další možné upgrady PC apod, tak bych šel do Adobe nebo zkusil jiné alternativy.