Teda hlava mi úplně nebere větu "Doufal jsem v nějakou implementace AI" - vždyť je DXO v tomto už dlouho jasný lídr trhu, co asi je jiného DeepPrime (XD) než AI algoritmus? Nebo jsi chtěl něco jako má nový ON1, který si hodně hraje s funkcemi na prohazování pozadí atd.?
K věci - přijde mi, že tentokrát hodně makali kolem správy barev a AI procesování RAW se nezměnilo, což mi v podstatě dává smysl, oni jsou opravdu na špičce a po loňském přidání XD je asi rozumné začít vylepšovat i jiné věci. Uvidí se recenze, ale tipuji, že pro jistou skupinu uživatelů to může být docela bomba, ale určitě ne pro všechny stejně.
Jinak BF slevy časem možná budou, ale je tam ihned celkem slušný bundle na PL plus FP - za 229EUR, jinými slovy FP úplně zadarmo (normálně 139EUR) a kupovat samotný PL taktéž za 229EUR je nyní nesmysl.
Pokud někdo využije i FilmPack, tak je to hodně slušná nabídka, procentuálně dost na úrovni toho, co se objevuje v rámci BlackFriday. Osobně o tom mimochodem trochu uvažuji, mám starší PureRAW a o PhotoLab i FilmPack již déle tak nezávazně uvažuji, možná mne nová verze v kombinaci s bundlem rozhýbe.
-- 27. 9. 2023 18:54 --fotofanda píše:To bylo jen takové uvažování sloučit všechno do jedné aplikace. Asi blbost. Na Apple Fotkách se mi líbí sdílení a další věci, ale na ten jejich systém vše dohromady v knihovně si nedokážu zvyknout.
Tohle zas taková blbost není, třeba do Lightroom je PureRAW integrovaný jako plugin a pak to v podstatě dělá to, co chceš. DO základních Photos holt tak těsná integrace není.
Jiná věc je, že v praxi to moc nevyužívám, u PureRAW se mi jeví praktičtější pustit ho plošně na víc fotek a do LR poslat až výsledek, ale technicky vzato integrovaná funkce není nemožná.