od tomashr 29. 4. 2025 07:15
Těch 24EUR je ale s 1TB cloud, což je naopak docela velká výhoda, pokud chceš využívat i mobilní edity na tabletu atd. Tady mám pocit, že proti minulosti jde u verze 1TB dokonce o drobný pokles.
Oni to úplně překopali - plán jen s LR “cloud” a 1TB úložištěm nepatrně zdražil, ale u něj asi nejmenší změny, pak (to asi nejvíc popuzuje) odpadl současný plán “vše pro foto s 20GB”, naopak “vše pro foto s 1TB” (to je těch 24EUR) si nestojí zle.
Co je pro mne zklamání - když avizovali nové ceny, tak to vypadalo, že bude varianta bez Photoshopu, ale zato s LR i LRc a 1TB úložištěm, což by vůbec nebylo pro řadu lidí marné, ale nevypadá to, že by tohle vylezlo. Aspoň zatím ne…
No mám zaplaceno do února 2027, tipuji, že do té doby se to asi ještě několikrát změní. Minimálně se dá čekat, že BF kupóny už budou na nové hodnoty s 1TB, což by mne celkem zajímalo.
Mimochodem v USA nabízejí i plán “jedna aplikace z CC dle vlastního výběru” plus 100GB cloud - v EU nabídce jsem toto neviděl, ale pokud by bylo, tak by to byla zajímavá varianta pro někoho, kdo chce jen LRc.
Blog Fotozóna - https://blog.fotozona.cz