Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Flor.cz píše:Tady na fóru jsem četl, že Iridient prý řeší všechny problémy s X-trans
landov píše: Zatial si vystacim s LR6 este dost dlho (kym budem mat D500), ale co bude dalej ?
ondrasheq píše:Flor.cz píše:Tady na fóru jsem četl, že Iridient prý řeší všechny problémy s X-trans
Nevím, co je "všechny problémy", umí dobře demosaicing a ostření. Ale že to neumí sám LR za X let je myslím k údivu nejen majitelům Fuji.
Ale co čekat po hláškách typu "v obraze chybí barevné detaily a celkově je tam míň barev". Načteno kopec diskusí, ale zkušenost s Fuji žádná, co?
Allydamm píše:To je plýtvání časem. Každý si to může otestovat sám, na své RAWy a objektivy, to že mu někdo řekne, že na jiné RAWy je něco "lepší"...
Allydamm píše:LR je sice konvertor, ale spíš jde o jeho komplexnost v celém procesu. Když nechci rozsáhlou pomalou editaci, nemusím z něj vylézt. A takových řešení je pár. Takhle od boku mě napadá jen ACDSee a Zoner.
Dolgor píše:Nehci jim do toho kecat, ale podle mne je představa dlouhodobého fungování firmy jen na bázi předplatného vlhkým snem manažerů zmámených krátkodobým pozitivním efektem na tržby. Dlouhodobě to ale lidi povede k hledání alternativ. Neschopnost Adobe svoje produkty rozvíjet smyslupným směrem to jen podpoří. Nač mi jsou super-duper funkce, když pořádně nefunguje ani profilování jednotlivých fotoaparátů, demosaic X-trans atd.
yorg píše:
To, že remcají na fórech a jsou tak více slyšet než mlčící většina, je jen krátkodobá daň za tuto volbu. Takže dlouhodobě to vidím od Adobe spíše jako úspěšnou strategii a i ti remcalové se časem zklidní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků