Ta komunikace s Amazonem je docela tragická.

Včera dopoledne jsem ještě jednou zavolal na českou podporu, kde to operátor slíbil předat dál a pak že se mi ozve.
Večer mi z německého přišlo do mailu, že tu platbu za první McAffe ruší a že cca do dvou dnů se to promítne i v bance. OK, alespoň jedna věc vyřešena.
Dneska jsem to celé sepsal a poslal mailem jak na českou, tak i na německou podporu, aby to bylo i písemně a ne jen po telefonech, když se to takhle táhne. A aby na to mohli v Německu reagovat (CZ podpora jede jen pracovní dny), hodil jsem to do překladače a poslal v té jedné zprávě česky, německy i anglicky.
Načež mi z české přišla česky odpověď, ať buď napíšu anglicky nebo německy.
Odpovídám, že obě verze mají v předchozí zprávě, ale že jim to tedy znovu posílám v obou jazycích přes překladač.
Na to přijde odpověď, Pokud jde o objednávku č. xxx-xxxxxx-xxxxxx, částka ještě nebyla stržena, pouze autorizována na vaší kreditní kartě.
No já mám v bance zablokovanou jen tu první část, druhou ne.
Takže to opět popíšu a ptám se, kdy si to tedy autorizují a hlavně kdy pošlou licenci na Adobe.
Edit: 18:00 - před chvílí přišla z Amazonu informace, že objednávka byla zrušena z důvodu chyby v jejich systému a chyba už je opravena, takže je možné ji zadat znovu.
Na to jsem požádal o zrušení té osamostatněné objednávky na McAffe, která zatím zrušená nebyla. Čekám až to provedou a pokud to klapne v pořádku, tak to do třetice zkusím objednat. Fakt je, že tenhle bundle získal jiný odkaz, takže asi opravdu to tam měli špatně a ten nový už by mohl být v pořádku.