Tak ono to za ty 3 dolary je, jen musíš akceptovat fakt, že k tomu dostaneš PS, za který připlatíš dalších 6
.
Někde mi leží původní LR5, ale některá vylepšení spolupracující s PS CC jsou natolik příjemná, že jsem přešel na CC asi před půl rokem a nelituju. Za cca 18 měsíců zaplatím jako za novou verzi, ale to byla dřív perioda aktualizace. Tu jsem sice mohl mít za cenu upgrade a ušetřil bych cca 30 babek, ale za ty mám PS CC.
Ačkoliv jsem původně nebyl příznivec pronájmu software, tak po zkušenostech s Office365 a Adobe CC musím říct, že je to dost v pohodě. Licence jsou 2x od každého, takže mám PS i LR na notebooku i pracovní stanici, navíc jedno je OS X a druhé Windows 8, stejně tak ten Office. V podstatě se to dá i udělat tak, že se s někým dohodneš a zaplatíš si půlku, jeden účet pak sdílíte. si to nebude úplně v souladu s EULA, ale kdo by vás za to naháněl. Pak je to za 5 dolarů měsíčně LR i CC.
P.S. při reinstalaci počítače je výborná pomoc, člověk se přihlásí, stáhne instalátor a může odejít, za chvíli tam má svoje prostředí. Servery to podávají celkem svižně. Za půl roku jsem neměl problém s ověřením, ale je pravda že mám oba kompy prakticky stále připojené.