Zdravím, do 16.12 je k ZPS 16 zdarma fotokniha a licence pro celou domácnost. Jer tu někdo se ZPS 15, kdo upgradoval nebo bude upgradovat? Po zvyknutí si na novinky, je nová verze oproti předchozí opravdu v něčem lepší?
Po vyzkoušení ZPS 16 jsem se rozhodl, že zůstanu u ZPS 15, poněvadž nová verze pro mě nic nového užitečného nepřinesla, ba naopak nový vzhled a ovládání, nefunkční některé zkratky, absence map od Seznam.cz, stále chybějící lepší výběr fotek než prosté ctrl+levé tlač. myši, chybějící kontextové nabídky a všechny úpravy jen v tom jejich super panelu napravo, když se chcete podívat jak vypadala fotka před aplikací úpravy/efektu, tak furt musíte klikat na to tlačítko fotka před úpravou atd. atd. Prostě jenom kvůli tomu co jsem vyjmenoval bych logicky neměl žádný důvod upgradovat
. Pro mě jediné pozitivum s příchodem ZPS 16 byly novinky na Zoneramě, ale tu můžu provozovat i se ZPS 15.
Už pro upgrade ze čtrnáctky na patnáctku jsem se rozhodl spíš jen kvůli vánoční nabídce fotoknihy a licence pro celou domácnost zdarma
, protože i patnáctka toho krom mrvítek ("kůl" efektů) moc užitečného nepřinesla a šestnáctka se v tomto nijak neliší.
Ale teď by se mi docela hodila fotokniha a ta v letošní nabídce vypadá luxusněji než loni a rozšířením pro celou domácnost bych měl o jeden vánoční dárek také postaráno, takže jestli upgradovat, tak zatím jen kvůli těm dárkům navíc a ne kvůli samotnému ZPS
.