Mně to teda zas tak moc výhodné nepřijde… Nechme stranou, že mi ta nabídka přijde hodně podezřelá, podobná kombinace (jen LRc a k tomu 1TB cloud) u Adobe vůbec neexistuje, ale jde i obecně o cenu…
Budeš mít jen LRc, nikoli Photoshop za v podstatě stejnou cenu jako klasika BF Amazon za LRc i PS, k tomu sice 1TB cloud, ale ten je upřímně k LRc úplně zbytečný - publikace fotek na web je free, nepočítá se ani do toho 20GB limitu, přímo jako katalog to LR classic využít neumí, je to pro LR/LR mobile/LR iPad, kde mi ale vůbec není jasné, zda to bude k dispozici.
Každopádně absence PS mi přijde jako velká vada…
A naokraj - když vidím tuhle položku
https://beuppy.com/product/bridge/ , tak to opravdu moc seriózně nepůsobí. Bridge je totiž free… Cenově to relativně sedí, přijde mi to jako cena za 100GB rozšíření cloudu bez jakékoli aplikace. To se dá koupit i samostatně jako doplněk k čemukoli, ale popis je teda dost šílený. V tomto kontextu bych si kladl otázku, zda to na tvém odkazu není náhodou předplatné cloudové LR s 1TB, to existuje a cena by celkem seděla, jen s blbým popiskem “LRc”, tedy classic, což by nebyla pravda.
Za mne docela hodně otázek, ale primárně bych se ptal, zda je to bez PS opravdu výhodné…