tak som po dlhom studovani recenzii od Secretlab Titan Evo 2022, cez Anda Seat Kaiser Series 3 az po Corsair T3 RUSH 2023 zobral v akcii na Alze stolicku Victorage Huracan (oni ju oznacuju ako VICTORAGE Echo VE) za brutalnych 217euro.
https://www.alza.sk/victorage-echo-ve-b ... 585921.htmbalenie bezchybne, kazdy diel poctivo zabaleny, sroby 2ks naviac do rezervy), material stolicky uplne bezchybny, ziadne vady na spracovani (Secretlab ma same problemy, bud s presivanim alebo zabudovanou opierkou co vrzga atd.).
presivanie bez chyby, kovove casti uplne presne, spodny kriz je tiez kovovy.
nosnost to ma mat dakych 130kg, v pohode. stolicka je uplne ticha, ziadne vrzgnie, kolieska idu lahko a presne.
podrucky na nekyvu, operadlo v uplne vyklopenej polohe je pevne ako aj stolicka, hupanie je tiez presne.
vankus pod hlavu je dobry, velkost aj makkost.
oproti mojej terajsej HP Omen nie je nova stolicka taka krava velka masivna, co ocenujem, "nezavadzia" tolko.
Victorage Huracan inak porovnavali aj s drahou Secretlab Titan Evo 2022 a lacnejsia stolicka co mam, bola dokonca v niecom aj lepsia.
akoze nechapem, ze za taku cenu dokazali urobit tak kvalitne spracovanie (alebo skor herne stolicky su predrazene kvoli znackam si myslim)
skladanie mi trvalo cca 30-40minut.
dve veci su zle.
podrucky sa mali vytahovat este o 3cm vyssie, aby boli zarovno stolom, aby sa nemusela stolicka dvihat piestom kvoli polozenym noham na zemi.
a chrbtovy vankus je uplne nahov*no, jednak je dost maly, ale je tam vela pamatovej peny, tlaci to. bud z tej peny odrezem, alebo ho nebudem pouzivat. stolicka ma dost dobry profil, takze ten vankus tam extra nechyba.
....jaj a este jeden detail, podrucky pod rukou sa nedaju posuvat do stran (iba vyklapat pod uhlom). ale tak som si nastavil dolu srobami
na stolicke opierky do stran na maximum, je to presne na sirku mojich ramien teraz, ked polozim ruky, takze ok.
IMG_20240223_141022.jpg
IMG_20240223_151035.jpg
IMG_20240223_151113.jpg
Sony A7 IV + Sony FE 20/1,8G + Sony FE 35/1,4 GM + Sigma 50/1,4 ART DG DN + Sigma 85/1,4 ART DG DN + Sigma 100-400/5-6,3 DG DN