Skusal som a aj pri obycajnom malom stoliku ako mam ja sa daju v pohode nohy vystierat

Tiez by som bol radsej v priestore, no brat ma 5 rocnu dceru a radi si kopeme/hadzeme lopty aj pocas skaredsich dni, takze to neriskujem...
Takto vyzera moj bezny pracovny bordel: Taky obycajny lacny stolik bez suflika pre klavesnicu (dalsi stolik bude vacsi a rovnako bez toho suflika), vlavo je vzdy voda, nabijacka na mobil, pera a vacsinou aj externy disk.
Pod monitorom je priestor na citacky kariet a 1-2 USB kluce (4x USB 3.0 HUB ma monitor v lavej casti, pouzivam iba ten, lebo je velmi lahko dostupny).
Klavesnicu mam stale drotovu, uz taha 7 rokov, myska je klasicky MX Master 2, vpravo si odkladam vizitky, caj/kavu.
Kancelarsku stolicku mam tusim Antares Omnia - taku skor do IT firiem, vyzera byt neznicitelna a dobre sa na nej sedi. Dufam ze este par rokov vydrzi. Predtym som pouzival nieco ako klasicke kreslo z Jysku, ktore sa ale vobec na pracu za PC nehodilo, skor len na vysedavanie.
PC bedna je na skrinke, vsetky mriezky su z vonkajsej strany a hned pod nimi je HEPA papier, takze sa do bedne vobec neprasi (doslova vobec). Obcas tie mriezky z vonka povysavam, vo vnutri zatial nebolo treba (PC ma len 1 rok a par mesiacov).
Nad stolikom je este lampa otocena smerom k stropu, nech tu robi lepsie a makke svetlo, repro su Creative T20 II, sluchadla Beyer T70 a zvuk ide cez Dragonfly Red.
DSC03946fb.jpg
DSC03948fb.jpg
DSC03951fb.jpg