Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
BigglesO27 píše:Tvůj zřetelně prezentovaný názor je, že co nedokreslím v PS, tak je mizernej cvak.
BigglesO27 píše:Vnitřní pohled? O čem to meleš? Tvůj zřetelně prezentovaný názor je, že co nedokreslím v PS, tak je mizernej cvak. A já tvrdím, že je to hloupost. Je to jen jeden z mnoha způsobů fotografie. Postproces se dá dělat mnohem citlivějším způsobem. Nicméně i tvá varianta má jistě své příznivce (viditelně i fanatické), stejně tak ovšem i způsob, kde není tolik zásahů nutných či viditelných...
A opět trvám na tom, že buď jsi funkčně negramotný (nerozumíš významu psaného textu) nebo jsi naprosto zaslepený tím, že "umíš" hejbat hejblatama v PS a nebo se snažíš vyvolat flame...
Lotrandor píše:Vy se lišíte pouze v tom, co už za postprodukci považujete a co už ne. Paradoxně Chel považuje za postprodukci každý zásah a BigglesO27 až ten "významný". Což by podle toho, co produkuje Chel za fotky někdo čekal spíš naopak. Aspoň mi to tak přijde, když vás čtu.
BigglesO27 píše:Pro začátek si projdi třeba toto: http://www.kamilsvorc.com/
Antonine ty si myslis ze se analogy neretusovalyDalsi clovek co zije v krasnem nevedomi. Presne temto lidem doporucuji film Valecny fotograf kde je videt postprodukce analogove fotky.
Je mi lito ze jsem ti zboril svet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků