Tajníku Děkuji za tvůj zájem i za hodnocení .
Vím měla jsem strašnou radost z toho že se mi to povedlo a trvalo to opravdu chvilku . Když jsem to vložila a dívala se na to tak jsem z toho měla stejné pocity

, tedy jen ty myši to opravdu ne to je jediný tvor kterého opravdu nemusím

ještě aby mě okusovali

.
Ale zpět k tématu jak tedy dobře vybrat a oříznout nastavit aby to nebylo tak zubaté
Děkuji Lexin
-- 25. 2. 2014 19:39 --jizapo píše:No já být vámi, tak bych to pozadí určitě neměnil na bílou. Jinak ta slečna bude přefiknutá. Nevím tedy v čem upravujete fotky, ale já bych určitě neměnil pozadí za čistě bílou.
No jak vám předešlí kolegové naznačili, tak bych to zrovna nechválil. Ty nohavice vypadají jak vystřižené a přilepené. Já bych určitě si dámu nástrojem "Rychlý výběr" (PS nebo PSElements) vybral a upřesnil, potom bych výběr invertoval. Což znamená, že budete mít vybrané pozadí. To bych v tom prvním případě odbarvil a zesvělil ("Odstín a sytost"), ale jen tak, aby nezanikly stíny a kontaktní stín bot. A pak ještě eventuleně pomocí masky zesvětlil vršek pozadí, aby bylo skutečně čistě bílé.
Pravděpodobně něco podobného půjde udělat i v Zoneru, ale asi mnohem obtížněji a v Gympu také, ale ten neznám vůbec. V PSE to ale zcela jistě jde stejně, jako ve velkém PS.
Milý Jizapo děkuji že i ty se mi snažíš poradit ani tvoje úprava nevypadá špatně.
Nad ne úplně bílím pozadím jsem již také uvažovala a jeví se mi to jako celkem dobry nápad.
Upravuji v zoneru 15 .
Rychlí výběr invertovat odstín-sytost již zhruba vím jak na to . Ale ty masky to se mi pořád nedaří.
-- 25. 2. 2014 20:01 --Tak kamarádi upravila jsem stejnou fotku jako jste upravovali , už je to

?