od player 2. 7. 2012 19:42
jack08
1. "Pročti si ještě jednou moje příspěvky, zejména úplně první a nemíchej jedno s druhým"
Vzhledem k tomu, ze se tazatelka vubec neptala, co si kdo mysli o umelecke strance fotek, si z toho zacal delat gulas ty (a nejen ty, abych ti nekrivdil), kdyz si tu zacal tvrdit, ze fotky jsou o nicem a ze je tedy uplne jedno, cim jsou focene, viz:
"stejně nepovedenou fotku lze vyrobit libovolným snímačem..."
2. "Od doby co sis někde pořídil před měsícem svůj první FF na splátky"
Budu se po nekolikate opakovat:
prestan sve nicim nepodlozene domnenky predkladat jako fakta
D700 jsem si zakoupil fungl novou za 46000Kc. Jestli chces zesmesnit a ztrapnit verejne, klidne zde vlozim ofocenou fakturu, aby kazdy tuplem videl, jak hloupe se chovas.
3. "a že máš na svých fotkách větší DOF než s cropem"
Opet si vymyslis. Nikde nepisu, ze je nejaky fotak lepsi nebo horsi. Reagoval jsem zcela konkretne na jasne dane TVOJE tvrzeni:
"která se dá navíc pořídit i APS-C"
To, ze se te mnou predlozena fakta dotkla, protoze evidentne nevis, v cem se lisi velikosti snimacu (FF disponuje moznosti mit DOF mensi, nikoli vetsi, jak ty pises) a jaky to ma dopad v praxi na fotografii, je pouze problem tveho ega.
4. "Tohle už je demagogie"
Ne, to neni demagogie, to jsou opet tve vymysly, ktere se tu vermomoci snazis predlozit jako fakta a kdyz nemas odpoved, tak zacnes hlasat, jak me prispevky nehodlas cist apod. Opravdu infantilni chovani. Ale ja prej jsem decko...
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.