uprava fotek (dle videa)

Fórum pro všechny, kteří chtějí vylepšit své fotografie. Návody všeho druhu

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod B2lik 6. 8. 2008 10:37

Mohl by me nekdo poradit co pouziva za funkce v photoshopu na upravu fotek co jsou na tomhle videu.. predem dik

http://www.youtube.com/watch?v=aHLpRxAmCrw
Canon EOS 400D , Metz - 58 - AF-1 Digital, Canon 50mm F1.8 + 2x1GB 133x speed
B2lik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 7. 8. 2008 08:02

tam toho bolo hodneeeeeeee od lokalnych selekcii a uprav na miestach (najskor cez smart objekty a makke okraje, ale aj stempl ci priamo stetec bol v hre) az po celoplosne upravy cez rozne prelinanie layerov ....

to co si tam videl je tak na 1 mesiac ucenia ....

Odporucam si pozriet help k Adobe CS3 ale nie ten originalny ale taky napisany profesionalnym fotografov su tam pekne popisane vsetky tieto upravy a aj daleko viac (pridavanie tetovania atd) je to omnho lepsie ako ten original help, fotograf to napisal tak viac kreativne a na realny foto prikladoch ;-), ked pridem domov napisem ti nazov toho help ci autora.
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod B2lik 7. 8. 2008 23:21

dik moc .. nebranil bych se tomu naopak rad bych .. jak pomoci textu tak videa byc h se tomu chtel alkespon priblizit .. kdyby jsi me nasmeroval nebo aspon byl bych vdecen ...
Canon EOS 400D , Metz - 58 - AF-1 Digital, Canon 50mm F1.8 + 2x1GB 133x speed
B2lik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lemrouch 13. 8. 2008 09:22

Upravuješ ve PhotoShopu? A proč si neotevřeš stránku výrobce - Adobe a nepodíváš na nějaký tutorial tam?!
Někdy je nejlepší cesta ta nejjednodušší :-)
http://www.adobe.com/designcenter/video_workshop/
Lemrouch
------------------------------------------
NIKON D80, NIKKOR AF-S DX 18-70/3, 5-4,5 G IF-ED, NIKKOR AF-S VR 70-300/4,5-5,6 G IF-ED, METZ MB 58 AF-1N, SanDisk 2GB SDUltra II, UV Hama 67, Kenko +3D 67, Velbon CX-560, Naneu Alpha, LowePro EX160
Lemrouch
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 18. 8. 2008 14:30

sry nejak som nato zabudol .... skusim to dat niekam na web a dat sem link ked pridem domov ... tie org. adobe nestoja zavela :(
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 23. 8. 2008 17:16

mat to 150M a nejak sa mi to neda nahrat nikam :(

http://www.photoshopforphotographers.com/
(Nazov suboru v pdf Focal.Press.Adobe.Photoshop.CS3.for.Photographers.May.2007.pdf)
od Martin Evening

Odporucam precitat ;-), jeto lepsie na zaciatok ako cisto citat help.
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 23. 8. 2008 18:51

tak uz sa mi to podarilo uploadnut ... kedze ide o ilegalnu verziu knizky tak link sem davat nebudem ... ak ma niekdo zaujem at mi poslem sz s e-mailom.
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod matus141 11. 9. 2008 19:50

irmo... poslal som ti SZ s emailom a este si si ju ani neprecital... pls, posli mi ten link na ten mail... diky :)
matus141
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 29. 9. 2008 09:28

uz som poslal :), sry bol som mesiac v indonezii takze skorej neslo ...
irmo
Návštěvník