Dudisko: tak já to pochopil jako placenou zakázku, takže sory. Mě prostě sere to uvažování toho, nejen, tvýho kámoše. Vybudovat ten podnik ho muselo stát miliony, ale na vizuálech musím co nejvíc ušetřit - nejlíp zadarmo. Kdyby to zadal někomu, kdo to dělá na nějaký úrovni, bude ho to stát pár tisíc, to by ho položilo?
A zadarmo klidně něco udělám - když to umím:). A pokud se chceš učit, tak ještě jedna, nevyžádaná
, rada: fakt zkus ty fotobanky, máš zpětnou vazbu - editoři schvalují a fotky se prodávají - dělám to asi dobře, neprodávám - tak je něco asi špatně. Kámoš, který tomu kulový rozumí, tě dál neposune
-- 24. 3. 2018 22:05 --Petr Luňák: neřek bych, že mám nouzy o zakázky, spíš bych to shrnul jako : je stále těžší shánět zakázky za slušnou cenu, aspoň pro mě
. A slušnou cenou myslím, u produktovek, výdělek, po odečtení nákladů, 200-300/hod. K těm bistrům to jaksi sedí, hnusný jídlo-hnusný fotky
-- 24. 3. 2018 22:12 --Oldbas: souhlas a jenom dodám k.....í ceny. Kdekdo si potom myslí, že foťák to dělá proto, že ho to baví a když mu nabídnou nějakou almužnu, tak může být ještě rád. A najde se spousta troubů, kteří tuto hru hrají. Nemám vůbec nic proti hobíkovi, který fotí za paníze, ale řekne si férovou cenu.
-- 24. 3. 2018 22:19 --hoax: tak, že je pravý dolní roh mimo HO mě praštilo přes oči na první pohled, i na noťasu. Kua, toto není reportáž, co mě brání si to zkontrolovat a přeostřit nebo přiclonit? U česneku na pixel ser pes, ale na hotelu fakt nemám zkalibrovanej monitor, a tak jsem to taky uvedl. Takže jestli tam ta kresba v reálu je, tak sory