som blázon a chcem pomôcť.. aj keď to asi tak nebude..
nafotil som.. asik takto..
- ukážka výsledku
a toto sú všetky:
-- 23. 3. 2018 23:28 --ešte z toho spravím A4 z oboch strán.. názvami a nejakými cenami.. čo sa môžu meniť.. a možno ešte zmením sivé /nerez/ pozadie na biele /vyphotoshopujem/ a bude leták iný..
skúsenosť.. staling a príprava pochutín treba ešte jednu osôbku a fantáziu a estetické cítenie../možno sa podarilo.. uvidím čo povie zadávateľ/.. a po hodinke šalát nejako sklesol.. chlastať /ako ja som/ neodporúčam - sa mi potom všetko páčilo a bol som málo kritický k sebe..
svetlo - to čo bolo + odrazka.. lepšie asi riadene bleskami s dáždnikmi..
objektív.. použil som nakoniec 70-200 l f 4 USM asik na 135mm clony od 5,6-8
balené veci /obaly/ sú kravina.. odlesky.. druhý krát by som to odbalil všetko..
no.. ešte z toho spracujem ponukový list..
zatiaľ len nafotené..
upravuem text viac krát.. dal som nejaké pivko
-- 24. 3. 2018 00:03 --Moli75 píše:DUDISKO: rada k nezaplacení, vykašli se na to a kámoš ať si zaplatí někoho, kdo to umí. Nic ve zlým, ale proč se kua pouštíš do něčeho a čem nemáš evidentně ani ponětí?
niekedy som nevedel anifoťák zapnúť a teraz to ide..
skúšam učím sa na vlastných chzbách.. niečo som už zažil a toto bola výzva.. neviem sko to dopadne a či sa budú fotky páčiť.. dohodli sme sa že to bude pilotné..
teraz už viem, že cca 30 stupňov je málo.. bral by som to už viac z vrchu.. viac výhod cca 45 stupňov
vyleštené doplnky /paradajky, paprky,../.. a niekto , kto ti pomôže stajlovať, svetlo - s tým mám stále problémy.. stále nie som spokoný.. ale neinvestujem a snažím sa využiť to, čo je.. ale nedá sa vždy..
pozitíva.. majiteľ bol trpezlivý a po odfotení sme všetko koštovali.. paráda
-- 24. 3. 2018 00:12 --a pravda.. je čo zlepšovať..
obaly ho už presvedčím aby neboli..