Produktová fotografie - velké zboží (ekonomické řešení)

Fotografové radí fotografům: kompozice, použití filtrů, příklady

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Cindy557 2. 6. 2014 17:27

Profesionálních fotografů s vybaveným studiem, kteří rádi vezmou podobnou zakázku je spousta..... Já se focením neživím. Jenom jsem chtěl napsat, že dobře nafotit podobnou zakázku není zase tak jednoduché, jak se může zdát. Už jsem tady pár podobných otázek, jako "mám velkou zakázku na focení, jaký foťák si na to mám koupit" zažil a tahle je podle mne dost podobná.
Cindy557
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 2. 6. 2014 17:30

No vozit zboží k fotografovi do studia je naprosto nereálný.

Je to jak kdybych se zeptal, jaký auto si mám koupit a ty bys mě nařkl, že beru práci taxikářům.
Ale neřešme to ;)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cindy557 2. 6. 2014 17:38

Já nepsal o tom, že to bere někomu práci, já psal o tom, že ten kdo bude podobnou práci fotit, toho musí o focení taky docela dost vědět a mít taky potřebnou praxi...... Technické zabezpečení je fakt až na druhém místě.
Cindy557
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 3. 6. 2014 13:38

Usetri 50000 za nafoceni a pak si treba jen jeden zakaznik rozmysli nakup z obchodu, kde jsou amaterske fotky .................... a to se vyplati ;)
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 7. 2014 13:12

Tak jdeme do finálního výběru.

Chybí něco zásadního tomuhle?
http://www.ebay.com/itm/Photograph-y-Ph ... 3cb8d3a504

Je to pravda až podezřele levný, co?
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 23. 7. 2014 11:54

Jak fotíme my velké fritézy, trouby a třeba pizza pece. Vše v nerezu, který je skoro lesklý (poznáš se v odrazu). Výrobek stojí na klasickém fotopozadí (cena kolem 4k i se stojany), předek a bok je nasvícen odraženým světlem od bílých desek (cena cca 40kč/ks v hobby marketu) a k tomu nějaká ta světla, stativ a um ;). Cena za takto vybavený aťas max dvacku. Navíc se to vše dá poměrně pohodlně složit a vejde se to do kombíku (lze vozit k zákazníkovi). Malá ukázka v příloze.
Přílohy
1920557_659846497410005_1355307951_n.jpg
pota
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kozakm 23. 7. 2014 12:49

Chybí tomu odlesky, které by víc definovaly materiál... nějaké černé vykrývací desky
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pota 23. 7. 2014 13:13

Určitě to není dokonalé a třeba fotkám italů se to nepřibližuje, každopádně k této podobě jsme se dostali se zákazníkem a je s tím spokojený ;).
pota
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 23. 7. 2014 13:21

Njn nevypada to jako nerez ...
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník

Předchozí stránka