při hledání jsem moc úspěšný nebyl, prosím tedy o radu:
Rozhodli jsme se ve firmě provozující eshop místo přebírání fotek od distributorů vytvářet alespoň pro některé produkty vlastní. Máme k dispozici základní zrcadlovku (typ teď z hlavy nevím) se stativem, zbytek vybavení se bude dokupovat.
O tom, jak dělat produktovou fotografii se tady i jinde na netu dá najít celkem dost informací, eshopy nabízej i připravené sady s fotostanem...
Jenže - naše produkty se trochu liší. V některých případech jde i o velké těžké věci (servery), které do běžného stanu nenacpu, případně by jejich focení ve velkém stanu stejně myslím bylo komplikované.
Jaké jiné řešení je? Fotostůl? Ty velké jsou relativně drahé, navíc, jakou to vlastně má nosnost? Některé naše produkty maj třeba 30 kg...
Nebo postavit produkt na nějaký obyčejný malý stolek a za něj dát bílé pozadí? Jak (na co?) pozadí uchytit, jaký materiál pozadí volit?
Jiné možnosti?
Do vybavení nechceme rvát žádné extra peníze, rozpočet nedovedu jasně stanovit, protože vlastně vůbec nevím, do jakých částek se dá dostat, ale prostě naším záměrem je nějaké spíše ekonomické řešení, bez očekávání špičkové kvality fotek.
Je to vůbec reálné?
Jsem v oblasti fotografování spíše začátečník, tak pls ne moc zhurta do mě

Jinak záměrem je třeba zhruba takováhle fotka: