Focení v pražském metru

Fotografové radí fotografům: kompozice, použití filtrů, příklady

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod kozakm 16. 11. 2011 12:50

A proto je nejlepší se neptat :)
kozakm
Návštěvník

Odeslat příspěvekod emet 16. 11. 2011 13:18

belrok píše:To nic neni, to já takhle z jara asi v 15 nad nulou stála na poli v plavkách a s plovacím kruhem a za sebou jsem měla hozenej nafouknutej balon...to teprve lidi čučeli :D :D :D....projíždějící vozy i brzdily :D

OT:Taky fotka stojí za to! Jestli se nemýlím, tak byla i v Digifotu.
Vůbec bych to v metru neřešil. Já bych tam fotil pořád, ale nemám na to moc povahu(fotit cizí lidi).
Pokud jde o vlastní aranžmá, v době kdy se tam nepohybuje moc lidí, tak už vůbec ne. To také něco plánuju, ale tenhle problém mě ani nenapadnul. :-)
emet
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 11. 2011 13:19

To bude asi podobné jako na Karlově mostě. Amatérsky fotit můžeš, jakmile to bude vypadat jako profesionální focení tak musíš mít povolení?
myšpulín
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tinkao 16. 11. 2011 14:15

Jojo, to je skoro všude. Jakmile vytáhneš zrcadlovku a k tomu externí blesk nebo odraznou desku, už je to "profi". A je jedno, že to jen fotka pro kamarádku na "fejsbůk" :-)
Souhlas s Emet, ta fotka s míčem od Belrok je super. ;-)
tinkao
Návštěvník

Odeslat příspěvekod belrok 16. 11. 2011 17:51

Emet: no jo, to je ona ta fotka ;). Tak jsem ráda, že se líbí...i Tinkao :)
belrok
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Redi4 22. 11. 2011 19:34

Tak na mě například dneska v metru byli hodně hnusní a focení mi zakázali. Fotil jsem ve stanici Vyšehrad s dSLR a stativem, bez blesku na 10s čas. Na fotce nebyl poznat ani jeden obličej, na nástupišti bylo cca. 5 lidí a stál jsem za bílým pruhem. Nepomohlo mi ani to, že jsem student fotografie a mám potvrzení o studiu. :hm
Teď hledám nějaké oficiální vyjádření abych ho mohl tomu "milému" pánovi zanést a případně se sním v budoucnu bránit.
Redi4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pota 22. 11. 2011 22:46

Máš mu příště říct ať ti vysvětlí proč a ukáže ten zákaz. Hlavně se nedej, my studenti musíme ukázat těm pupkáčskej hlídačům, že si nemůžu na všechny otvírat hubu...
pota
Návštěvník

Předchozí stránka