Ilustrace k hudbe

Fotografové radí fotografům: kompozice, použití filtrů, příklady

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod fales 9. 6. 2008 08:42

Mam za ukol nafotit Ilustraci k hudbe- Ma Vlast od Bedricha Smetany. Zatim jsem nikdy nic takovyho nefotil a tak bych potreboval potreboval poradit tak nejak ceho se mam chytnout. Rikal jsem si, tak nejak tu Vltavu, Vysehrad apod. Co myslite?
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod irmo 9. 6. 2008 12:46

zatial som robyl len jeden obal na hudobne CD a je to viac o graf. upravach ako o foteni ;-).

Na obal CD ti vacsinou stacia aj obrazky z netu ..., ale aj ja som pouzil vlastni ved preco nie ked mas vhodny. Takze si prelistuj vlastne fotky najdi nieco vhodne a pouzito ....
Pokial chces robit fotku specialne pre ten obal tak je to podlamna skoda prace, ako najst vhodne miesto potom sledovat predpoved pocasia odpozorovat ktora hodina je vhodna na osvetlenie atd je praca na dlhsie :( a vysledkom takcitak bude obrazok, iba do pozadia.
Ale to je, iba moj nazor :)
irmo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fales 9. 6. 2008 15:44

Sry spatne jsem to napsal, nepotrebuju fotku jako obal na CD (i kdyz taky budu potrebovat, ale to neni hlavni) ale serii 8mi fotek na tema jak jsem psal. Tedy neco co se konkretne hodi k ty hudbe.
Bedrich Smetana- Ma Vlast
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 10. 6. 2008 14:51

tak ti nad tim premyslim. musi to byt nutne seriozni?
treba ma vlast - ukradene nastroje? pohledy do orchestriste a tam prazdno?"osamocene" nastroje - detail?

nebo klasiku nejakou krajinu typicky ceskou
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fales 10. 6. 2008 18:05

Tak uplne seriozni to urcite nemusi bejt ale precejenom, je to skolni prace...

Ty nastroje by nemusely byt spatny, akorat nevim jak se k necemu takovymu fyzicky dostanu...
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 10. 6. 2008 22:27

Skolni prace musi byt duvtipna :)
znam tyhle ukoly z vlastni zkusenosti.

proste zkus patrat a pri nejhorsim na ferovku zajit nekam do divadla - kde haji opery s orchestrem - ze bys tam byl jen par minut, ukecat personal no...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod russianblue 11. 6. 2008 11:47

asi bych delal nejaky prolinacky abstrakce s prirodnimi motivy....

sam si rekl v prvni vete, ze to ma bejt ilustrace k hudbe...proto bych sel spis do abstrakce a ta realna cast by byla v mensine...
russianblue
Návštěvník