Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
Puntík píše:Ty troubo, mne a moji rodinu fotografie delší dobu úspěšně živila. Bohužel v čase, kdy na takové povolání musel adept mít i glejt. Takže ano, i vyčtené z knížek.![]()
![]()
![]()
Zdravím
jokr7 píše:bob222 píše:http://krajbichjosef-fotografie.blogspo ... oleti.html
---
Znovu už to ťukat nebudu, zas tak chytrý to nebylo. Bylo to vlastně jen pár ukázek pro chela to co jsem fotil, když mi bylo tolik jako je dnes asi jemu. A také má první fotka, když mi bylo cca 14 let a která má pro mě dnes cen největší
http://krajbichjosef-fotografie.blogspo ... bel/nejdražší%20fotografie%20na%20světě
chel píše:Ti lidi vubec neumi prijmout kritiku. A hned jedou protiutokSlunicka jsou nejagresivnejsi.
od chel 6. 12. 2017 20:38 pro kosajsk
... Jinak mas hezke fotky krajinek https://500px.com/janmatysek ale na tech portretech musis hodne zamakat.
Podivney píše:Žebys Arthura Denta nečetl pořádně?
chel píše:Flor.cz píše:chel píše:Zatim jsi nadhodil jen neco o slozitosti cb zpracovani ale nic jsi neukazal. Ani cizi priklad. Ja to muzu ukazat a vim o cem mluvim protoze mi Cb fotky pripadaji ve srovnani s barvou tak snadne.
No tak to ukaž, jak to máš s tou složitostí úprav, že barevné fotky děláš 20-60 min a ČB do 5-10 min. Já jsem svůj postup ve zkratce popsal. Kdoví co děláš při úpravách za vylomeniny
Myslim ze jsem to tu uz taky psal ..
1) Barevna retus: Pokud mam neco ve scene co barevne rozladuje fotku tak to prebarvimU cb fotky to neresim tam to ma jen svetlost. Nemluve o tom ze se mi diky te barevnosti v cb velmi snadno ta svetlost upravuje.
2) Scenova retus: Resim barevnost pozadi a hlavniho objektu. To tak ze si vymaskuju hlavni objekt a v pozadi menim barevnou teplotu. Tohle u CB vubec nemusim resit.
3) Celkove barevne podani fotky. Zmena tonality cele fotky
Postupne ty tri kroky
U CB se tohle vubec neresi
Arthur Dent
Podivney píše:Arthur Dent
Kromě jiného, je AD nickname jednoho ze služebně nejstarších, českých bloggerů, který dnes provozuje misantrop.info (archiv lze dohledat tamtéž). Byl autorem a provozovatelem blogového serveru Bloguje.cz a dnes píše v HN komentáře pod svým jménem - Martin Malý.
Ta trvale udržitelná kráva je z článku, který shrnuje jeho dlouholeté zkušenosti s blogovými diskusemi a různými exempláři „držitelů té pravé pravdy".
Podivney píše:Konec informačního okénka. Následuje rýpnutí ...
Je mi líto, ale to, že jeho argumenty mlátíš po hlavě zbloudilce z jediné pravé cesty zrovna Ty, mi přijde takové roztomilé. Takový je však život a co jsem já, abych Tě kritizoval.
Podivney píše:Místo pro didaktické okénko ...
No a pokud jen chceš prošťouchnout stojaté vody zdejšího fóra a galerie, nic proti tomu nemám. Že s úrovní postprodukce, precizností, či tahem na branku, jsi mezi prvními v Galii (ech, čo to tárám - na tomto foru), tak to Ti stačí?
Podivney píše:Špetka pozitivní motivace závěrem ...
Jen pro začátek - můžeš začít s jukáním přes rameno například Radkovi nebo Melancholickému trolovi či Martinovi K. a zapracuj trochu na stylu komentářů.
chel píše:Podivney píše:To vis nejsem ani ctenar blogu ani twiter user, ale pokud jsi necetl stoparova pruvodce tak doporucuju. Je to celkem mala knizecka tak do dvou hodin cteni nemylim-li se.
[/quote]Podivney píše:Konec informačního okénka. Následuje rýpnutí ...
Je mi líto, ale to, že jeho argumenty mlátíš po hlavě zbloudilce z jediné pravé cesty zrovna Ty, mi přijde takové roztomilé. Takový je však život a co jsem já, abych Tě kritizoval.
Zadna jedina cesta neni a ty to visJe jen mnoho pohledu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků