jokr7 píše:chel : jak napsal JJ, Vy ten postproces máte /snažíte se mít/ pod "kontrolou", s tím by se do jisté míry dalo souhlasit. Jen z mého pohledu Vy ty fotografie vlastně "znásilňujete" jen a jen za účelem pěkného OBRAZU, nedosáhnete NIKDY nic víc. Dejme tomu, že by se Vám podařila fotografie s dobrým obsahem-myšlenkou, vtipem a Vy by jste na ní aplikoval svůj přístup, nemyslím, že by jí to pomohlo. Vy se to ale snažíte aplikovat šmahem na vše. Omlouvám se, že jsem vstoupil bez zaklepání.
Ne v pohode to je forum. Jo na tom mozna neco bude. A pokud to bude jak rikas, budu nad tim premyslet, pokud mi to nekdo sdeli protoze autori byvaji vetsinou slepi vuci vlastnim dilkum. A to me muze posouvat zas dal. A priste to muzu zvladnou lepe.
Pak me ale desi stejne hrozne fotky autoru i po 5 a vice letech foceni .. jak je to mozne? To jim to nikdo nerekl?
-- 7. 12. 2017 18:28 --Anarki3 píše:chel píše:"keď sam si napísal že ti o body nejde a sa tu len bavíš a vkladaš kade tade cudzie fotky"
citace komentare pod mou fotkou.
Si nechapavy? Podľa teba je normálne si tu vkladať cudzie fotky a sa tu z nich ujebavat? Dokonca posielať ostatných nech si tam idú kopnúť, odplut...
Psal jsi to v galerii. Kde v galerii jsem daval cizi fotky? O cem to mluvis?
Světlo, to je, oč tu běží.