Hodnoceni fotografii v galerii

Diskuze o výstavách a fotoakcích, pozvánky, doporučení, nejlepší weby

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod Anarki3 7. 12. 2017 18:24

chel píše:"keď sam si napísal že ti o body nejde a sa tu len bavíš a vkladaš kade tade cudzie fotky"
citace komentare pod mou fotkou.

Si nechapavy? Podľa teba je normálne si tu vkladať cudzie fotky a sa tu z nich ujebavat? Dokonca posielať ostatných nech si tam idú kopnúť, odplut...
Anarki3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 7. 12. 2017 18:27

jokr7 píše:chel : jak napsal JJ, Vy ten postproces máte /snažíte se mít/ pod "kontrolou", s tím by se do jisté míry dalo souhlasit. Jen z mého pohledu Vy ty fotografie vlastně "znásilňujete" jen a jen za účelem pěkného OBRAZU, nedosáhnete NIKDY nic víc. Dejme tomu, že by se Vám podařila fotografie s dobrým obsahem-myšlenkou, vtipem a Vy by jste na ní aplikoval svůj přístup, nemyslím, že by jí to pomohlo. Vy se to ale snažíte aplikovat šmahem na vše. Omlouvám se, že jsem vstoupil bez zaklepání.

Ne v pohode to je forum. Jo na tom mozna neco bude. A pokud to bude jak rikas, budu nad tim premyslet, pokud mi to nekdo sdeli protoze autori byvaji vetsinou slepi vuci vlastnim dilkum. A to me muze posouvat zas dal. A priste to muzu zvladnou lepe.
Pak me ale desi stejne hrozne fotky autoru i po 5 a vice letech foceni .. jak je to mozne? To jim to nikdo nerekl?

-- 7. 12. 2017 18:28 --

Anarki3 píše:
chel píše:"keď sam si napísal že ti o body nejde a sa tu len bavíš a vkladaš kade tade cudzie fotky"
citace komentare pod mou fotkou.

Si nechapavy? Podľa teba je normálne si tu vkladať cudzie fotky a sa tu z nich ujebavat? Dokonca posielať ostatných nech si tam idú kopnúť, odplut...

Psal jsi to v galerii. Kde v galerii jsem daval cizi fotky? O cem to mluvis?
Světlo, to je, oč tu běží.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anarki3 7. 12. 2017 18:52

Není ti pomoci. Nepísal som že vkladaš ukradnute fotky v galérii! Písal som že ich odtiaľ kradnes niekam inam napr. Tu a kde ešte neviem....?? takže dúfam že už chápeš!?
Anarki3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 7. 12. 2017 18:56

Anarki3 píše:Není ti pomoci. Nepísal som že vkladaš ukradnute fotky v galérii! Písal som že ich odtiaľ kradnes niekam inam napr. Tu a kde ešte neviem....?? takže dúfam že už chápeš!?

:D Kradnem :D Ok asi te budu muset poucit .. ja kopiruju jen link ... ten link je dole pod kazdou fotkou v galerii aby sla vlozit zde na forum .. je to tam napsane ;) Je to vytvoreno pro ten ucel. Zacinam si myslet ze nejsi troll, ale ze takovy jsi. Celkem jsi me zklamal. Ocekaval jsem neco lepsiho .. skoda.

-- 7. 12. 2017 18:59 --

treba tvoje fotka Obrázek klikni na ni a uvidis ze se presmeruje primo do galerie ... a uplne dole na strance galerie je "Kód pro vložení snímku do fóra" a pod tim hadej co? Kod.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anarki3 7. 12. 2017 19:29

Nevedel. Takže si ich neukradol beriem späť!
Anarki3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 7. 12. 2017 19:45

Ok, myliti se je lidske. Mej se.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bob222 7. 12. 2017 20:50

Pre Jokr7

To je Miky Volek? Paráda že si ho stihol.
bob222
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Anarki3 7. 12. 2017 21:08

Nemyslím že som sa pomýlil, nevedel som o takejto možnosti, priznávam.
Anarki3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mikeczcz 7. 12. 2017 21:28

Obrázek

No nic třeba dostanu taky jednicku :)
Mikeczcz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jokr7 7. 12. 2017 21:31

bob222 píše:Pre Jokr7

To je Miky Volek? Paráda že si ho stihol.

no já se tady moc neorientuji v tom vkládání, tak se mi to vložilo 2x a jeden odkaz nefungoval,tak jsem to smazal.
http://krajbichjosef-fotografie.blogspo ... oleti.html
ale celé to bylo povídání o relativitě vývoje fotografa během 5 ti let, tedy reakce na chelův povzdech.
Znovu už to ťukat nebudu, zas tak chytrý to nebylo. Bylo to vlastně jen pár ukázek pro chela to co jsem fotil, když mi bylo tolik jako je dnes asi jemu. A také má první fotka, když mi bylo cca 14 let a která má pro mě dnes cen největší
http://krajbichjosef-fotografie.blogspo ... bel/nejdražší%20fotografie%20na%20světě

nevím proč ten druhý odkaz nefunguje, ale je to ve štítkách
jokr7
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 7. 12. 2017 22:09

Mikeczcz píše:Obrázek

No nic třeba dostanu taky jednicku :)

Ti lidi vubec neumi prijmout kritiku. A hned jedou protiutok :D Slunicka jsou nejagresivnejsi.
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mikeczcz 7. 12. 2017 22:44

Já jsem se snažil držet zpátky, ale ty 9 u nosiče, to už jsem fakt nedal. Tohle leštění hovínek mezi kamarádíčkama se mi fakt šprajcuje.
Mikeczcz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chel 7. 12. 2017 22:59

Pozor, oni to mozna mysli vazne ...
chel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod smikoto 8. 12. 2017 12:11

Ty jo asi taky začnu něco dávat do galérky.
MŮJ NÁZOR na BW.
Nemám nic proti BW fotce. V něčem se dá s chelem souhlasit. V dnešní době se nějak nadužívalo mínění že BW je automaticky umění.
Co se mě týče tak si rád udělám BW fotku, někdy se mi prostě chce, někdy se mi líbí víc než barevná a někdy z té barevné nedokážu postprocesem dostat co chci (nebo se mi nechce, protože to je moc práce) tak ji fláknu do BW. Co se týká postprocesu a tak u toho co většinou fotím je ten BW postproces jednosušší.
Doma si na stěnu tisknu fotky BW protože se mi víc hodí do interiéru :-)
smikoto
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Puntík 8. 12. 2017 13:00

Už v černobílé době platilo, že když je fotka obsahově plytká, žádná technika ji nespasí. A to platí dodnes. Je-li obsah naivní, nezastře to převod do ČB, TM, ani barvičky v chelově stylu. Pokud převládá jen forma, je to většinou málo. Samozřejmě to autor netuší a nechápe, proč se mu druzí smějou a kope kolem sebe, no, vždyť to známe....... :-)

Zdravím
Puntík
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka