-- 7. 12. 2017 16:32 --
Byl jsem dokonce Anarki3 napadnut ze do galerie vkladam cizi fotky

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
chel píše:Zatim jsi nadhodil jen neco o slozitosti cb zpracovani ale nic jsi neukazal. Ani cizi priklad. Ja to muzu ukazat a vim o cem mluvim protoze mi Cb fotky pripadaji ve srovnani s barvou tak snadne.
Flor.cz píše:chel píše:Zatim jsi nadhodil jen neco o slozitosti cb zpracovani ale nic jsi neukazal. Ani cizi priklad. Ja to muzu ukazat a vim o cem mluvim protoze mi Cb fotky pripadaji ve srovnani s barvou tak snadne.
No tak to ukaž, jak to máš s tou složitostí úprav, že barevné fotky děláš 20-60 min a ČB do 5-10 min. Já jsem svůj postup ve zkratce popsal. Kdoví co děláš při úpravách za vylomeniny
Jako ja nerikam ze to lidi nemaji jinak, ale rikam jen svuj nazor vas muze byt jinyMikeczcz píše:Já bych ČB nechal být. Chel nikdy nepochopí, že méně je někdy více. Stačí vzpomenou na volejbastku, která musela mít bleskem nasvícené i dveře od hajzlu, aby to bylo echt. A používát míň než 6 blesků je lamáctví. V tohle asi poprvé v životě souhlasím s Puntíkem. Nechť se věnuje tomu v čem je dobrý a zbytek nechá ostatním.
chel píše:Byl jsem dokonce Anarki3 napadnut ze do galerie vkladam cizi fotky![]()
Anarki3 píše:chel píše:Byl jsem dokonce Anarki3 napadnut ze do galerie vkladam cizi fotky![]()
A je to tugancovina jako vyšitá
možno ho v tomto prekrúcani predbehneš
ondrasheq píše:Ta honba za validací (lajky a digitální uznání) a pseudosoutěživost hraničí u některých evidentně s nemocí.
Každopádně ta chelova kritika je podobně podivná. Jak kdyby kuchař z Alcronu chodil po vesnických putykách na utopence a rozhazoval tam rukama jaký že sra.čky tam podávají. Tygr neloví mouchy!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků