Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz
chel píše:Ja hodnotim kazdou fotku zvlast v celem rozsahu od 1 po 10, ty jsi rozdal jednomu fotografovi vsem jeho fotkam behem chvilky 1ckyOMG. Ty jsi tak sladky a hloupy az to boli
![]()
chel píše:Ja myslim ze admin jen uplatnoval pravidla galerie .. to ti asi nic nerika ze?
chel píše:Anarki3: aby si ctenari udelali obraz o jeho charakteruDole v hodnoceni
Jak se ted divam tak mi ted divny pan projel vsechny fotky v galerii a dal u vsech nejnizsi hodnoceni 1cku![]()
![]()
wow asi umru smichy
chel píše:Ja hodnotim kazdou fotku zvlast v celem rozsahu od 1 po 10, ty jsi rozdal jednomu fotografovi vsem jeho fotkam behem chvilky 1ckyOMG. Ty jsi tak sladky a hloupy az to boli
hoax píše:Chel: Tak u té fotky ti dávám za pravdu, ta je šílená. O to víc mě překvapujou ty komentáře, že je jako dobrá. Případá mi, že v galerii je taková parta starších pánů, který si jedou v tomhle a navzájem si pochlebujou
rodri píše:hoax píše:Chel: Tak u té fotky ti dávám za pravdu, ta je šílená. O to víc mě překvapujou ty komentáře, že je jako dobrá. Případá mi, že v galerii je taková parta starších pánů, který si jedou v tomhle a navzájem si pochlebujou
Takhle galerie funguje už dlouho "ty mě, já tobě".
Pokud chceš k fotce hodně komentářů a bodů, musíš podkuřovat ostatním, kladně komentovat a dávat hodně bodů. Negativní komentáře se ti vrátí jako bumerang, stejně tak i nízký hodnocení, bez ohledu na kvalitu fotky. Časem vznikly různý partičky, kde si v rámci party všichni navzájem lezli do zadku a zastávali se jeden druhýho v případě negativních komentářů jejich fotografií.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků