odhlasujici se karta

Diskuze na témata, která se vůbec netýkají digitálů

Moderátor: Moderátoři DIGIarena.cz

Odeslat příspěvekod zamis 28. 1. 2008 19:14

nazdarek, mam mensi krpu s ctenim karty z fotaku, jestli tady je nekde neco podobnyho tak sorac.

jedna se o olympus sp-510uz a kartu olympus xd picture 1GB. problem je v tom, ze kdyz strcim kartu do ctecky u pocitace a proklikam se slozkama co si tam vytvoril ten fotak ke slozce s fotkama, v tu chvili se se karta ze ctecky odhlasi a prestane s pocitacen komunikovat. typoval jsem to na nejakou chybu karty nebo ctecky, ovsem zajimavy je, ze kdyz jsou ty fotky na karte porizeny behem jednoho dne (pres den fotim, vecer si fotky stahnu) je vsechno ok, kdyz budu chtit zkopirovat fotky ze vcerejska, uz se mi karta odhlasi a nemluvi se mnou. ve fotaku fotky prohlizet muzu za vsech okolnosti. takze jsem s toho krapet v rozpacich. jste tady takovi chytrolini pres foceni, napada vas neco?
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pety 28. 1. 2008 22:30

Tohle nebude problém s focením, ale s počítači. Zkoušel jsi ji znovu zformátovat?
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zamis 29. 1. 2008 05:43

ve fotaku jsem si formatoval nekolikrat, v pc se pri zacatku formatovani odhlasi jako u prohlizeni fotek. zkousel jsem to na vicero pocitacich a porad stejny
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

zamis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pety 29. 1. 2008 05:56

To chce zkusit přímo z foťáku nebo jinou čtečku.
Pety
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zamis 1. 2. 2008 17:44

tak se mi problem podarilo odstranit tim, ze jsem si poridil kabel a fotky taham rovnou z fotaku. sice to neni tak rychly jak ze ctecky, ale je to lepsi nez latou pres kule.

ale kdyby vas neco v budoucnu napadlo, tak to tu zas ozivte.

zamis
Kolemjdoucí